Minden baba 1 évesen áttszokik 1 alvásra? én fiam 1 hét mulva lesz 1 éves. Még 2 szer alszik.
Az én lányom is majdnem 2 volt, mikor átszokott az 1 alvásra. A fiam most 1 éves és ha minden rendben van akkor még 2x alszik. Most éppen nincs rendben, mert jön a foga, tegnap a délutáni alvás kimaradt.
Amúgy ő kb 8 kor kel, tápszert iszik, meg harap valamit: keksz, kifli, vajas kenyér. Aztán séta, 12-kor ebéd, alvás kb 2-ig, de van, hogy 3-ig. Utána játék, közben nasi: keksz, kölesgolyó. Így kihúzzuk 5-ig, akkor jól beuzsonnázik: joghurt, gyümivel és gabonával és alvás 7-ig. Aztán 8-kor fürdés, vacsi és alvás reggelig.
Szia!
Az én kislányom is egy hét múlva lesz egy éves, az ő napja úgy néz ki, hogy reggel 10 óra körül kel, eszik, dél-fél egytől kettőig alszik, ebéd, és 17 óra körül megint alszik kb. egy órát, uzsi, 20 órakor fürcsi, vacsi, fél kilenckor-kilenckor alvás. Hát ez gyerekenként változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!