Más babája is ilyen lassan gyarapszik?
Figyelt kérdés
1 hét múlva lesz 6 hónapos és 6800g és 70 cm.3300-al és 55 cm-el született.2010. dec. 29. 15:17
1/3 anonim válasza:
Szia.Az én kislányom 6 hósan 7150g és 70cm.2700g és 49cm született.Szerintem pont jók a babád méretei.:)Nem kell óriás banának lennie.:)
2/3 anonim válasza:
Mit meg nem adnék, ha ilyen 'lassan' gyarapodna a babám:) kislányom 3310 g-al, 51cm-el született, most 5300 gr, 61cm, és 2 hét múlva 6 hós.Ne aggódj! egyébként kedves, nyugodt baba,nem? fejlődik szépen? A babám már forog, gyügyög, éber, nyugodt és kiegyensúlyozott. én is nagyon aggódtam, de úgy döntöttem nem aggódok tovább, egészséges, és ha fejre állnék sem enne többet.
3/3 anonim válasza:
Ez miért lassú. Teljesen átlagos, nagykönyv szerinti gyarapodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!