Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kivinnétek 16-hónapos gyereket...

Kivinnétek 16-hónapos gyereket ha hörgőhurutja van?

Figyelt kérdés
Láza nincs,nemis volt,remélem nemlesz!Annyira sajnálom,mert mióta megszületett kb 4-szer nemvoltunk kint,és látom rajta hogy hiányzik neki a frisslevegő!Hétfőn voltunk dokinál,kapott gyógyszert de még köhög gondolom a köptetőtől.Szerintetek kivihetem max félórára,vagy csak nyissam ki az ablakot?
2010. dec. 29. 10:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Felhívtam a doktornőt bár nem ezzel a céllal,de akkor már ezt is megkérdeztem,ő is azt mondta hogy nyugodtan vigyem ki!
2010. dec. 29. 11:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
én nem vinném ki
2010. dec. 29. 14:01
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Mi is kint voltunk előbb egy fél órát. 15 hós és neki is hörghurutja van. Kell a friss levegő.
2010. dec. 29. 14:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Kimentünk!Hát netudjátok meg milyen boldog volt a kisdrágám,majd kiugrott a bőréből!Nemvoltunk sokat,meg amúgyis kocsival toltam.
2010. dec. 29. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!