Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek hogyan lehet 4...

Szerintetek hogyan lehet 4 hónapos kortól adható bébiételben olyan gyümölcs, amit egy éves korig nem adhatnánk a babáknak?

Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 20:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A kérdésed engem is izgatott, így én a védőnőmet kérdeztem meg. Ő is azt mondta, hogy kivonják a gyümölcsökből az allergént és úgy már adható. Azt nem tudom, ha kivonnak belőle ezt-azt, akkor mi marad a gyümölcsből?????? Én a korának megfelelő ételeket adok, a többit ráér később megkóstolni.

Mi 6 hósan kezdtünk enni, almalét utálta, így pürét kapott. 2 hét alatt eljutottunk odáig, hogy megevett egy adagot. Azért 2 hónap egy étkezés kiváltására nagyon hosszú idő!

A tápszerhez nem tudok hozzászólni, az én babám nem kapott. De mindenütt azt hangoztatják, hogy 1 éves korig min. fél liter tejalapú táplálék kell. Így ez úgy 3 étkezés.

9 hós baba anyukája

2010. dec. 29. 14:12
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Végre valaki arra válaszolt,amit kérdeztem.Természetesen nem akarom még elválasztani,sem hozzátáplálni,csak annyira érdekli mindig,hogy mi mit eszünk.Ezért gondoltam,hogy ha kóstolgat abból nem lehet baj.Amúgy én is inkább a frissnek vagyok híve,mintsem az üvegesnek,dehát egy anyóssal lehet vitatkozni?
2010. dec. 29. 19:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Olvasd el még egyszer az első válaszomat, és magyarázd meg, hogy az miért NEM válasz a kérdésedre. És kösz a 0-ra való lepontozást, kedves vagy. :-(

2010. dec. 29. 21:20
 14/15 A kérdező kommentje:
Egyrészről igazad van,és bocsánat.Másrészről nem pontozok,mert hülyeségnek tartom.
2010. dec. 29. 22:10
 15/15 pinkybabykeh válasza:
még 6 hónapos korig ne adjunk semmit ez röhej én kislányomnak megkezztük 3 hónapos kortól adni mivel megkell kezzdeni a hozzátáplálást meg persze mondta is a dokija hogy lehet neki adni nyugodtan fokozatosan +kapott anyatejet és még mai napig kapja mert amég van addig adom neki és mak egézséges csak erősödik a gyümölcstől meg persze a kajáktól is :) (most 8hónapos ) ugyhogy szerintem az csak jó neki ha kap másst is és nem csak anyatejet :D annál erősebb lesz meg nem kap el minndenféle vackerájt erősebb lesz az imunja meg még sorolhatnám megis látni 3 hó korától kap mást is nincs is semmi baja szerencsére !
2011. febr. 6. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!