Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lenyelhette? 1 órája vettem...

Lenyelhette? 1 órája vettem észre, hogy lánykám füléből hiányzik az egyik fülbevaló, azóta keresem, de nem találom sehol.

Figyelt kérdés
Végig mellette voltam, és ha lenyelte volna akkor azt észre vettem volna, hogy furcsa hangokat ad, vagy nyeldes, nem? Amúgy 7 hós, úgyhogy még nem izgatják az ilyen apró tárgyak (legalábbis eddig)
2010. dec. 28. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy ami ruha rajta van az alá eset be?nem hiszem hogy lenyelhette
2010. dec. 28. 18:05
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem sem nyelte le.lehez hogy a ruhájába van beleakadva,vagy esetleg az ágyában már korábban kiesett. remélem meglesz!!
2010. dec. 28. 18:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sajnos még mindig nincs meg, de keresem tovább. Remélem nem a babóm pocijában kötött ki, bár annak szerintem lennének jelei.
2010. dec. 28. 18:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én kislányomnak a pelusában találtuk meg egyszer.

Nem lenyelte, hanem belecsúszott a bodyjába, onnan meg, ahogy ficergett a pelusba belecsúszott előre a derékrész alá.

Én is azt hittem, hogy lenyelte, aztán meg nagyon elcsodálkoztam, hogy hogyan jutott a pelusig... kívülről... :-)

Egyszer pedig a párnahuzatra akadt rá, ahogy megemeltem, emelkedett az is, így nem találtam meg.

Másnap reggel lett meg, úgy tűnik éjjel valahogy leakadt a párna aljáról, és reggel, amikor megint tűvé tettem érte mindent, ott volt már a kispárna alatt.

Cselesek ezek a tárgyak.

Kicsi az esélye, hogy lenyelte a gyerkőcöd.

2010. dec. 28. 19:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nyelte le, de ha le is nyelte szerintem ki fogja kakilni. Mi is elvesztettünk már egy pár fülcsit (1 éves) de takarításnál mindíg meg lett.
2010. dec. 28. 20:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Végre megtaláltam a fülbevalót :) Persze a leglehetetlenebb helyen, de szerencsére nem nyelte le a pindurkám!
2010. dec. 29. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!