Létezik olyan, akinek azonos időben alszik a babája, minden azonos időben zajlik, de soha, de soha nem hagyta sírni? Még nyüszögni sem elalvánál?
Figyelt kérdés
2009. jan. 25. 21:34
1/5 anonim válasza:
én pl. asszem ilyen vagyok, de én úgy ringatom el, szóval az altatás nálunk emiatt egyáltalán nem stresszes. max nappal, ha nem akar aludni. vagyis ő azt hiszi, h nem akar, de 1-2 perc és rájön, h álmos és elalszik szépen miközben ringatom én énekelek. akkor nem is vagyok ilyen????
2/5 anonim válasza:
Èn sem akarok kitünni,de n´lunk is minden nap ugya úgy zajlik.A de´li alvás is,délutáni és az esti is.Fürdeni is mindég egy idöben megyünk.Annyi van mikor hamarabb elalszik,van mikor késöbb.De minden este egy idöben megy buválni az 1 éves lányom.
3/5 anonim válasza:
Nekem 4 hós a kisfiam és van egy kialakult napirendünk. Ami persze néha változik, vannak csúszások, de ezt ő alakította ki magának. Már 3 hete végigalussza az éjszakát, teljesen magától, sosem tettem volna meg, hogy pl. nem kelek fel hozzá, amikor sír. Olyan volt és van, hogy nem mindíg tudok az első pillanatban ottlenni, amikor elkezd sírni, de szerintem egy-két perc sírás belefér. Lehet, hogy van aki azt gondolja, hogy nem fér bele, de ettől még én nem érzem magam rossz anyának.
4/5 anonim válasza:
Nappal általában nem egy időben alszik el, de viszont abban is meg van a rendszere, délelőtt 1,5 óra, délben 2 óra, délután 1,5 óra amit alszik, 7 és 7.30 között fürcsi és viszont nagyon pontosan + -10 perc, fél 10-kor alszik!
4 hónapos kislány, és soha nem hagytam egyedül! Hozzáteszem ez most alakult nála nem rég kb 3 hete, addig is volt rendszere de a hajnal fél 2 volt neki a nagy alvás kezdete! Szóval nagyon örülünk!
sok sikert És ne higgy abban hogy ha sírni hagyod megtanul egyedül létezni, én ebben nem hiszek, ők nem gépek, nem lehet beállítani őket!
5/5 anonim válasza:
Nálunk még mindig nincsen teljesen pontos napirendje. Néha egyszerűen később éhezik vagy álmosodik egy-két órával is, így máris borul minden. Az este az mindig ugyanúgy zajlik. Fürdés fél 7-kor, ezt nagyon jó tudja már, és 6 órától várja nagyon. Éjszaka kétszer kel fel még mindig enni. Én sosem hagytam sírni, azt tartom, hogy azért sír, mert valami nem teljesen megfelelő neki, vagy épp rám van szüksége. Ő sírással próbálja elmondani, hogy mi nem tetszik. lehet hogy nem értem meg, de legalább ott vagyok vele, és próbálom kitalálni! ezzel persze nem azt mondom, hogy aki hagyja sírni, az rossz anya. Minden gyerek és minden szülő más, a lényeg szerintem, hogy ők ketten megértsék egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!