Pierre Cardin PS 686 babakocsi milyen, érdemes megvenni?

láttam 70 ezerért is.. nem sok a 20 kiló?
Valakinek tapasztalat? köszi!

Nekünk nem ilyen van ugyan, de mikor kerestem kocsit, ez volt az egyik amit kinéztem, és hát elég gyengének tűnt élőben.
A 20 kg-ról meg annyit, hogy jól gondold át hol fogsz vele közlekedni, meg tudod-e hol tárolni, mert a mi kocsink 9kg, és mit mondjak, majd besz*rok, mikor egyedül kell megemelnem a mózessel és a 7kg-os gyerekkel együtt.

Helló! A fenti linken vannak jó babakocsik, egész jó áron. Amit te kinéztél van olyan kivitelben is, amihez jár a gyerek hordozó is, és azt is rá tudod tenni a vázra, így ha bevásárolni mentek, a mózest nem kell vinni, csak a vázt, a gyereket hordozóstúl kiveszed a kocsiból, rákattintod a vázra, s már tolhatod is! Nekem még a titi triton is tetszik, majdnem ugyan az a kettő.
Menj el a boltba, s nézd meg a többi fajtát is, melyiket milyen egyszerű összecsukni, mennyire nehéz, azért sokszor a színe is más élőben. Vízhatlan anyagból van-e!

2. vagyok.
Nekünk Titi Triton 3in1 van. Alapvetően meg vagyok vele elégedve, csak a nagyobb, felfújhatós gumikerékkel nem kellett volna megvenni, mert olyan hülyén van megcsinálva, hogy állandóan kilazul a pöcök rajta, és vissza kell ütögetni a kerekét. Lehet hogy a műanyaggal nincs ilyen gond.
A másik baja meg az, hogy a mózes nem elég hosszú, már majdnem kinőtte a fiam.
Koszonom a valaszokat! Írjátok meg, hogy kb 50-60 ezerért milyen kocsit vettetek, es mennyire vagytok megelegedve! Megnezem mind!
Túl nagy a választék :(

2. vagyok ismét.
Ezt is néztük hasonló árban. Nem tűnt rossznak, csak a váz szerintem túl nagy volt összecsukva, de nézd meg ha gondolod, hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!