Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pierre Cardin PS 686 babakocsi...

Pierre Cardin PS 686 babakocsi milyen, érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

[link]

erről van szó

2009. jan. 25. 21:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
jónak tűnik. az ára meg.... eléggé baráti:))
2009. jan. 25. 21:22
 2/11 A kérdező kommentje:

láttam 70 ezerért is.. nem sok a 20 kiló?

Valakinek tapasztalat? köszi!

2009. jan. 25. 21:29
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekünk nem ilyen van ugyan, de mikor kerestem kocsit, ez volt az egyik amit kinéztem, és hát elég gyengének tűnt élőben.

A 20 kg-ról meg annyit, hogy jól gondold át hol fogsz vele közlekedni, meg tudod-e hol tárolni, mert a mi kocsink 9kg, és mit mondjak, majd besz*rok, mikor egyedül kell megemelnem a mózessel és a 7kg-os gyerekkel együtt.

2009. jan. 25. 23:43
 4/11 A kérdező kommentje:
igen, ez tart vissza..kedden megyek eloben megnezni..ti milyet vettetek??
2009. jan. 25. 23:50
 5/11 anonim ***** válasza:
Szép a babakocsi, csak szerintem nagyon nehéz. Az enyém 12 kg., de a 9 kilós fiammal már nem tudom megemelni. A tiéd meg már alapból lenne közel ilyen súlyú.
2009. jan. 26. 09:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem is Pc van csak nem ez a fajta,de az enyém is 20 kg.Rohadt nehéz,és én még egyszer meggondolnám,hogy vennék-e ilyet.Egyáltalán nem vagyok megelégedve vele,sok hibája van amit nem részleteznék.Jó tanács,nagyon gondold át hogy tényleg akarod-e ezt a márkát.
2009. jan. 26. 09:24
 7/11 anonim ***** válasza:

[link]

Helló! A fenti linken vannak jó babakocsik, egész jó áron. Amit te kinéztél van olyan kivitelben is, amihez jár a gyerek hordozó is, és azt is rá tudod tenni a vázra, így ha bevásárolni mentek, a mózest nem kell vinni, csak a vázt, a gyereket hordozóstúl kiveszed a kocsiból, rákattintod a vázra, s már tolhatod is! Nekem még a titi triton is tetszik, majdnem ugyan az a kettő.

Menj el a boltba, s nézd meg a többi fajtát is, melyiket milyen egyszerű összecsukni, mennyire nehéz, azért sokszor a színe is más élőben. Vízhatlan anyagból van-e!

2009. jan. 26. 10:05
 8/11 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Nekünk Titi Triton 3in1 van. Alapvetően meg vagyok vele elégedve, csak a nagyobb, felfújhatós gumikerékkel nem kellett volna megvenni, mert olyan hülyén van megcsinálva, hogy állandóan kilazul a pöcök rajta, és vissza kell ütögetni a kerekét. Lehet hogy a műanyaggal nincs ilyen gond.

A másik baja meg az, hogy a mózes nem elég hosszú, már majdnem kinőtte a fiam.

2009. jan. 26. 12:40
 9/11 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat! Írjátok meg, hogy kb 50-60 ezerért milyen kocsit vettetek, es mennyire vagytok megelegedve! Megnezem mind!

Túl nagy a választék :(

2009. jan. 26. 13:16
 10/11 anonim ***** válasza:

2. vagyok ismét.

[link]

Ezt is néztük hasonló árban. Nem tűnt rossznak, csak a váz szerintem túl nagy volt összecsukva, de nézd meg ha gondolod, hátha.

2009. jan. 26. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!