Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adunk egymásnak tippeket? Mi...

Adunk egymásnak tippeket? Mi babád kedvenc étele, hogy készíted?

Figyelt kérdés

Remélem sokan írtok egy-egy(vagy akár több)receptet is,és így egy rögtönzött szakácskönyv összejön :) ,segítve ezzel a tapasztalatlanabbakat(beleértve engem is)

Az én babám 8 hónapos.Egyik kedvence a meggyes rizs:A már 20perce fővő rizshez adom a meggyet,ezzel még 5 percig főzöm.Ekkor elzárom a gázt,és beleteszek a láboskába 1 kanál vajat,és egy banánt.Botmixerrel pürésítem,és kész is.Imádja!

A másik ízletes kaja,ami szintén elég gyakran készül neki,a csirkés zöldségpüré:burgonya,répa,brokkoli,karfiol,zeller és csirkemell az alkotóelemei.Ezeket megfőzöm(minimális sóval),pürésítem,és eheti is.Ezt is szereti.

Lassan kezdek kifogyni az ötletekből,és bár itt a net adta lehetőség,hogy új recepteket kutassak,én mégis titeket kérlek,ha van kedvenc,azt osszátok meg :)

2010. dec. 28. 13:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Köszi mindenkinek.Tényleg jó a kérédés.:)
2010. dec. 30. 18:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Várjuk a további recepteket! Kipróbálom én is őket az én rosszev babámnál. Ő csak az almás vagy barackos, vagy sárgarpás husit eszi. Illetve a vasárnapi leveshez összetötöm villával a sárgarépát és a husit apróravágva, tészta helyett grizgaluskával készítem (ez volt az iker keresztgyerekeimnek is a kedvence). Meg amit még elfogad az a spenót, levesnek elkészítve, ahogy a salátát szokás. De a szokásos módon elkészített spenót főzeléket is lehet a tojás sárgájával, vagy csirkesússal dúsítva kínálni.
2011. febr. 17. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!