Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Mit tegyek, hogy ne legyek ennyire irigy azokra az anyukákra, akiknek a kisbabája átalussza az éjszakát?

Figyelt kérdés
Az enyémnél (5 hós) előfordul, hogy átalussza, de ez nem rendszeres, és leginkább sztem csak szerencse kérdése (legalábbis még nem sikerült rájönnöm, hogy mitől függ). Ahelyett, hogy kiélvezném a kisbabámat, mindig ilyen irigy gondolatok járnak a fejemben, hogy "bezzeg másnak" nem sír a babája, bezzeg másnak átalussza, és olyan szerencsétlennek érzem magam, holott tudom, hogy nem vagyok az. Érez más is így, vagy ezzel is csak én vagyok megáldva?
2010. dec. 28. 11:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
utolsónak is igaza van,hidd el a kórházba az intenzíven mikor több óráig küzdöttek a másik teremben a pici baba életéért az anyuka meg kint sírt,na akkor tudtam én is értékelni,hogy milyen jó,hogy nekünk az a legnagyobb "problémánk"hogy nem alussza át az éjszakát:(
2010. dec. 28. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!