Mit tegyek, hogy ne legyek ennyire irigy azokra az anyukákra, akiknek a kisbabája átalussza az éjszakát?
Szedj vitamint, lehet, hogy valami vitaminhiány okozza. És nem lesz jó, mert majd még csak ezután jönnek a bezzeg időszakok. Bezzeg más gyereke már 1 évesen elült a helyén, tudta mihez szabad és mihez nem szabad nyúlni, beszélt, játszott órákig egyedül, soha nem beszélt vissza, eszébe nem jutott, hogy kezet emeljen a felnőttekre, rúgjon, csípjen, harapjon, hisztizzen, ne egye meg amit elé raknak. Mert ők még a felnőttek közt is tökéletesek, nemhogy gyereknek.
Ja és aztán vannak akik már 6 hónaposan biliznek, ülnek, egyedül esznek, állnak, mennek- az ilyeneket szeretem igazán.
Úgyhogy több van még előtted, mint mögötted.
Enyém sem alussza át. Egyszer-kétszer megébred, pedig "már" 9 hónapos.
Tudod, én arra gondolok, hogy a kisbabám mennyire normális. Élettani dolog, hogy éjjel megébred és enni kér. Én milyen remek, hogy még szüksége van rám, mert olyan gyorsan felnőnek, és akkor majd örülünk, ha egy héten egyszer hazatelefonálnak. Jó ideje már örömmel kelek fel hozzá, nem nyűggel és morogva. És magasról teszek rá, hogy másnak milyen a babája. Vagy szerencséje van vele, vagy elrontotta a sírni hagyással, és arra egyáltalán nem irigykedem.
Az éjszakai szopi egyébként baromi jó hatással van a tejtermelésre is. :-)
Úgy, hogy utánaolvasol egy kicsit annak, mia normális egy kiscsecsemőnél:
Ha komolyan veszed és elfogadod, hogy szakemberek és pszichológusok szerint is normális, ha a baba felébred éjjel, akkor nem kell tartanod mások véleményétől. Nem az a mérvadó, hogy mások mit gondolnak, hanem hogy mi a helyes.
És rendszerint nem az a helyes, amit a többség csinál...
nézd ezt magadban kell lerendezned, én nem hiszek a pszichológiában, mert más nem tud segíteni. Tudod a mondás is azt tartja, segíts magadon Isten is megsegít.
Túl kell ezen lépned vagy meg fogsz bolondulni, mert, mint írtam ez a kezdet és ha elkezd menni csak rosszabb lesz.
Vagy menj be egy kórházba nézd meg a beteg gyerekeket, hátha rádöbbent mennyire szerencsés vagy, hogy ez a problémád a gyerekeddel, hogy nem alussza át az éjszakát. És hogy azok az anyukák mit oda nem adnának a gondolataidért, mert ők aztán tényleg nem tudják kiélvezni a babájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!