Reggel és este 3 golyó chamomilla,napi 3* dentinox és este viburcol kúp.Sok ez így, vagy ti is így csináljátok?
Figyelt kérdés
Ha nagyon nyűgös akkor éjszaka panadol.4 hós a babánk.2009. jan. 25. 18:24
1/10 anonim válasza:
Az én fiam 8 hónapos és a legszükségesebb esetben kap éjszaka fájdalomcsillapítót v. dentinoxot.Nappal nem kap semmit.
Nem lesz ez egy kicsit sok a babádnak?
2/10 anonim válasza:
Nekem ez soknak tűnik. Ennyire fáj neki? Szegénykém :(
3/10 anonim válasza:
Szerintem ne ess túlzásba!!Én nappal kentem az ínyét, mikor láttam hogy fájdogál neki, és max panadol éjjel.Sajna a chamomillát nem ismerem.De csak te tudod hogyan reagál a babád a fogzásra, és hogyan a gyógyszerekre!Ha kibújik a fogacska,a másodiknál már nem kell ennyi cucc.Általában könnyebben viselik!
4/10 anonim válasza:
2. vagyok. Az én fickóm kb 3 naponta kap a chamommillából (1 nap max 3x), dentinoxot kb napi 1, de néha csak kétnaponta, kúpot egyáltalán nem, nurofent pedig hetente 1x.
5/10 A kérdező kommentje:
Ajjaj,most megijesztettetek.Azt hittem hogy a homeos dolgok nem minősülnek gyógyszernek.Ha már érdes az ínye,mennyi idő múlva jöhet a fogacska?
2009. jan. 25. 18:39
6/10 anonim válasza:
Hát, ezt sajnos nem lehet tudni :)
Lehet, hogy már holnapra kint lesz, de lehet, hogy 2 hét.
Kitatás:)
(2., 4.)
7/10 anonim válasza:
Szia! Nem a homeos dolog sok, hisz az csak a chamomilla és a viburcol kúp. Viszont ennyi fajta elég is lenne...Ezekből adhatsz többet is (napi 2 kúp), de a gél, panadol minek? Így megviseli?
A chamomilla adagja egyébként 5 db és nyugodtan adhatod 3* naponta. Vagy melyik ez? ch 15? D12? Az utóbbiból kell 3 db, de azt is lehet naponta többször. Ha hatással van a babádra inkább ezeket add neki.
8/10 anonim válasza:
Szia!A mi babánk 5hós és a doki néni tanácsára 4
óránként adunk neki 5golyót a chamomillából!
9/10 A kérdező kommentje:
ch 15-ös.A gyógyszertáros mondta,hogy 2*3 golyót lehet csak adni.Tegnap kezdtem el kenegetni a dentinoxal és úgy tűnik ez segít neki.Akkor semmi más nem kell neki?
2009. jan. 25. 19:26
10/10 anonim válasza:
A ch 15-ből 5 db 1 adag és akár negyedóránként is adható, ha nagyon fáj a bébinek. amúgy napi 3-4* 5 db ajánlott fogzás idejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!