Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Cipzárral fejbe ütés?

Cipzárral fejbe ütés?

Figyelt kérdés

reggel 9 óra körül babám játszott a mellényével aminek van cipzára is. rázogatta és közben megütötte a cipzárral a feje tetejét. Nem sírt csak hallottam hogy koppant. szerintetek lehet tőle baja? viselkedésében nem látok változást.

és csak úgy eszembe jutott mi van ha vlakit eltalálnak a játszótéren egy kaviccsal mndjuk?

köszi

2010. dec. 27. 19:48
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Mégis mi baja lehetne tőle, ha még csak annyira sem volt erős az az "ütés", hogy sírjon miatta?
2010. dec. 27. 19:52
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
hallgass igenis az elsőre!..utálom, egyszerűen idegesítenek az ennyire aggódó szülők:@
2010. dec. 27. 19:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
lesz ennél nagyobb ütés is a kobakra hidd el.
2010. dec. 27. 19:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem tudsz ellene mit tenni, szerintem minden szülö szeretné megvédeni a gyerekét az összes veszélytöl, de ez képtelenség. Es ha azon töprengene minden szülö, hogy mi lesz ha vagy valami, akkor mindenki meglenne már örülve a félelemtöl. Szoval probáld lazán venni a dolgokat, és ne gondolkozz ilyeneken. Mert kinek hogy van megírva, van aki helikopter balesetet is tul él, hajaszála se görbül, van akinek meg egy elcsuszás miatt kerül gipszbe a keze.

Szoval nyugi. Jo babázást!

2010. dec. 27. 20:18
 5/10 A kérdező kommentje:

KEDVES MÁSODIK!

azt hiszem Neked azzal kárt nem okoztam, hogy ezt a kérdést feltettem. Inkább azért ÍTÉLJ el, hogy aggódok.. engem legalább nem az utálat vezérel!

dde Te biztos tökéletes vagy.:) Én nem ítélek más felett!!

nem szeretnék vitába keveredni, ezzel a pár mondattal ezt a témát lezártam.

a válaszokat köszönöm!

köszönöm a válaszokat!

2010. dec. 27. 20:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem megnyugodhatsz, nem lesz semmi baja!

Tényleg érik még nagyobb koppanások is. Az én kisfiam ma hanyatt esett le a 40 cm-es ágyról, úhy koppantotta be a fejét.. Gondolhatod.. Ez kb. 1,5 órája volt, de már alszik. Viszont egyből felsírt és nem hányt. Azért aggódom.

Szóval megértelek, de egy cippzár nem fog problémát okozni :)

Másik aggódós anyuka :)

Bocs, hogy írtam, kérésed ellenére.

2010. dec. 27. 21:36
 7/10 A kérdező kommentje:

kedves utolsó!

örülök, hogy írtál, nem a témát akartam lezárni, csak a vitát.

akkor te érted, hogy mire gondolok, mi AGGÓDOS ANYÁK tartsunk össze.:)

köszönöm megnyugtató válaszod, és írjál holnap hogy hogy vagytok!

köszönöm neked!

jó éjt!

2010. dec. 27. 22:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem volt időm írni tegnap :(

Szóval nálunk minden rendben, gondolom, nálatok is!

Vagyis most meg a szemén van belülről egy piros folt, fogalmam sincs, hogy mitől. Kamillázom. Áhh, mindig van valami. De már így 1,5 évesen kezdünk belejönni, ráadásul fiú.. :)

Neked kisfiad vagy kislányod van? Mennyi idős :) ?

/Én meg várom a kistesót :), de a tesztelés előtt jó néhány napig lázas voltam, nem is vettem be rá semmit :( Majd csak januárban megyek dokihoz, én meg ezen aggódom :S

2010. dec. 29. 13:28
 9/10 A kérdező kommentje:

szia!

köszönöm, nincs semmi gond abból kifolyólag.

Hát most köhög és lázas, pedig december elején volt beteg, akkor antibiotikumot is kapott. Ő a kisebbik fiam, két éves volt augusztusban, és van még egy fiam, ő már 7 éves:) szorítok hogy összejöjjön a tesó:)

2010. dec. 30. 09:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia, hogy vagytok? Kislány? Érték már nagyobb koppanások? Az én kisfiam most múlt 2 éves, már kezdek belejönni a sérülésekbe, bár megmaradtam aggódósnak.. És 31 hetes vagyok :) Üdv! Írj, ha itt vagy valamikor :)
2011. júl. 4. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!