Cipzárral fejbe ütés?
reggel 9 óra körül babám játszott a mellényével aminek van cipzára is. rázogatta és közben megütötte a cipzárral a feje tetejét. Nem sírt csak hallottam hogy koppant. szerintetek lehet tőle baja? viselkedésében nem látok változást.
és csak úgy eszembe jutott mi van ha vlakit eltalálnak a játszótéren egy kaviccsal mndjuk?
köszi
Sajnos nem tudsz ellene mit tenni, szerintem minden szülö szeretné megvédeni a gyerekét az összes veszélytöl, de ez képtelenség. Es ha azon töprengene minden szülö, hogy mi lesz ha vagy valami, akkor mindenki meglenne már örülve a félelemtöl. Szoval probáld lazán venni a dolgokat, és ne gondolkozz ilyeneken. Mert kinek hogy van megírva, van aki helikopter balesetet is tul él, hajaszála se görbül, van akinek meg egy elcsuszás miatt kerül gipszbe a keze.
Szoval nyugi. Jo babázást!
KEDVES MÁSODIK!
azt hiszem Neked azzal kárt nem okoztam, hogy ezt a kérdést feltettem. Inkább azért ÍTÉLJ el, hogy aggódok.. engem legalább nem az utálat vezérel!
dde Te biztos tökéletes vagy.:) Én nem ítélek más felett!!
nem szeretnék vitába keveredni, ezzel a pár mondattal ezt a témát lezártam.
a válaszokat köszönöm!
köszönöm a válaszokat!
Szia!
Szerintem megnyugodhatsz, nem lesz semmi baja!
Tényleg érik még nagyobb koppanások is. Az én kisfiam ma hanyatt esett le a 40 cm-es ágyról, úhy koppantotta be a fejét.. Gondolhatod.. Ez kb. 1,5 órája volt, de már alszik. Viszont egyből felsírt és nem hányt. Azért aggódom.
Szóval megértelek, de egy cippzár nem fog problémát okozni :)
Másik aggódós anyuka :)
Bocs, hogy írtam, kérésed ellenére.
kedves utolsó!
örülök, hogy írtál, nem a témát akartam lezárni, csak a vitát.
akkor te érted, hogy mire gondolok, mi AGGÓDOS ANYÁK tartsunk össze.:)
köszönöm megnyugtató válaszod, és írjál holnap hogy hogy vagytok!
köszönöm neked!
jó éjt!
Szia!
Nem volt időm írni tegnap :(
Szóval nálunk minden rendben, gondolom, nálatok is!
Vagyis most meg a szemén van belülről egy piros folt, fogalmam sincs, hogy mitől. Kamillázom. Áhh, mindig van valami. De már így 1,5 évesen kezdünk belejönni, ráadásul fiú.. :)
Neked kisfiad vagy kislányod van? Mennyi idős :) ?
/Én meg várom a kistesót :), de a tesztelés előtt jó néhány napig lázas voltam, nem is vettem be rá semmit :( Majd csak januárban megyek dokihoz, én meg ezen aggódom :S
szia!
köszönöm, nincs semmi gond abból kifolyólag.
Hát most köhög és lázas, pedig december elején volt beteg, akkor antibiotikumot is kapott. Ő a kisebbik fiam, két éves volt augusztusban, és van még egy fiam, ő már 7 éves:) szorítok hogy összejöjjön a tesó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!