Mi a különbség a latex és szilikonos cumi között és ha az van ráírva hogy tejes attól még lehet itatni is belőle (teát, vizet) nem feltétlenül csk az etetéshez van ugye?
Figyelt kérdés
Vettem egy 125 ml-es cumisüveget ami tejes és latex(későn néztem meg mi van ráírva, amúgy NUK.2009. jan. 25. 16:32
1/3 anonim válasza:
Latex-puhább, szilikon-tartósabb. Szerintem azt adsz belőle amit akarsz:)
2/3 anonim válasza:
A szilikon azért jobb mert tényleg sokkal tartósabb. Elég kb.2-3 havonta cserélni, a latex cumi viszont 3-4 hét alatt elhasználódik. Azért nem kell kidobni az üveget, lehet kapni hozzá szilikon cumit is.
3/3 anonim válasza:
A szilikon tartosabb és némelyik baba jobban szereti mint a latex-et.De amelyik fajtával elkezdted azt kell végig használni.
A cumik lyuk mérete változó tea, tej, tápszer.
Természetesen ha babád már nagyobb akor a tejes cumival kaphat teát is, de ha még 1-2 hós akkor nekísérletez mert a kis torkára szalad, illetve mivel abból jobban jön utána ellustulhat és nem akar szopizni. Ha nagyobb akkor már nem gond:)
jó babázást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!