Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy 2 hónapos kisbaba meddig...

Egy 2 hónapos kisbaba meddig tudja nélkülözni az anyukáját?

Figyelt kérdés
Március végén fogok szülni és június elején egy közeli rokon esküvőjére vagyunk hivatalosak. Szerintetek kb. mennyi időt tudok én majd ott tölteni ha egyáltalán el tudok menni? Anyukámra hagynám addig.
2009. jan. 25. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Néhány órát egészen nyugodtan. Nekem még nincs babám, de amikor a sógornőm szült, 6 hetes volt a kislánya amikor elmentek valami buli szerűbe, én vigyáztam a picire 5 órán keresztül. Kaja, büfi, tisztábatevés és alvás volt a program.
2009. jan. 25. 15:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is 4-5-6 órára hagyhatod, csaj fejj le tejet (remélhetőleg te is olyan jól el leszel látva, mint anno én :) ) És akkor nem lesz gond... :)
2009. jan. 25. 15:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nálunk a baba 3 honapos volt és 2 orát tudtunk távol lenni csak a szertartáson a templomi esküvőn mert szinte végig orditott anyukámnál a kislányom pedig imádja a mamát (mikor én is ott vagyok). ez szerintem baba függő. menjetek el aztán meglátjátok meddig maradhattok ha valami van max hazamentek
2009. jan. 25. 15:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én egy esküvőn voltam pont amikor 2 hós volt. A szüleim itt voltak nálunk. Teljes sminben belőtt séróval megszoptattam 4-kor, 5 -re mentünk a templomi esküvőre, majd hazamentünk, addigra anyumék megfürdették és megint megszoptattam, majd visszamentünk a vacsira. Szóval működik a dolog :)

Inkább az volt a nehéz, hogy a vacsorán végig az órámat bámultam és vártam, hogy végre hazamehessek hozzá, pedig jó buli volt :((

2009. jan. 25. 17:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Szerintem fontos, hogy anyukád menjen hozzád, tehát a baba otthon aludjon, úgy nem kavarja meg annyira!
2009. jan. 25. 17:48
 6/6 A kérdező kommentje:

Az a baj,h. vidéken lesz az esküvő, ott ahol a szüleim laknak szóval mindenképp utazni kell. Biztosan hazaszaladok majd én is babához.

De az a lényeg,h. 4-5 órára el lehet lógni.

Köszönöm a válaszokat!

2009. jan. 25. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!