Más babának is van a két foga között egy nagy rés, "szünet"?
Nemrég bújt ki a babám két első felső foga.
Szinte egy foghelynyi köz van közöttük. Ez így fog maradni?
Tényleg elég nagy hézag van közöttük :-(
a kislányom középső felső két foga közt amikor kijöttek elég jó kis rés volt, de ahogy nőtt a többi, összeszorították, most már szinte semmi nincs a két első foga közt. (most jött kis a 20. foga is végre). ne aggódj, ez még sokat fog alakulni!
2 éves kislány édesanyja
Szia!
Bocsi, offolni fogok, de most megijesztettek, mert az én kisfiamnak nincs rés a tejfogai között. Akkor neki a csont fogak biztos, hogy torlódni fognak? Nem fog még nőni az állkapocs? Nem hiszem, hogy ugyanekkora maradna egész életére... Csak fog nőni az állkapocs is (vagy hogy hívják amibe a fogak ágyazódnak....) felnőtt korára. Jól néznénk ki, ha egy felnőtt fején az a pici száj maradna, mint most:-DD
De ha rosszul gondolom segítsetek ki:-)
1,5 éves kisfiú anyukája
Az en lanyomnak is van res a ket also kozt de mostmar rohadtul orulok neki:):)
nekem gyonyoru fogsorom volt picinek,a maradandok meg tiszta gaz,egymas hegyere hatara nottek,akkor ezekszerint van esely hogy neki a maradandok normalisak lesznek mint az apjanak:)
Az én kisfiamnak is alul-felül 4-4 foga van, és a két felső egyesek között van 10 perc szünet. :))) De én imádom, hogy így néz ki, nekem nagyon tetszik!
De mindenki azt mondja, hogy majd összébb fognak menni, ha az összes fog kibújik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!