Más babának is van a két foga között egy nagy rés, "szünet"?
Nemrég bújt ki a babám két első felső foga.
Szinte egy foghelynyi köz van közöttük. Ez így fog maradni?
Tényleg elég nagy hézag van közöttük :-(
nekem lassan 3éves a fiam, és a 20foga között 20 rés van.
:-)
ez első két foga között nagyon nagy volt, mikor azok bújta ki, én is csak néztem, hogy hogy fog kinézni a gyerek??? amikor jött a többi,kicsit összébbment, de van közte rés így is.
:-)
gondolom a végső fogak majd jobban összeérnek, hiszen akkor a felső-alsó 10-10fog helyett 16-16lesz nekik. madj kiderül pár év mulva. :-)
utolsónak: a szája is nagyobb lesz akkor...
a lényeg, hogy ahogy nő a többi fog, úgy fognak majd helyezkedni, rendeződni a többi fogai is, vagyis összébb fogják majd az új fogak tolni a két elsőt. ne izgulj, szép lesz majd. :)
Az én fiacskámnak is jó széles a két középső fölső foga, és van is közte rés, úgyhogy apa mindig nyuszifogúnak híja! :) Én még nem látom vészesnek a rést, inkább kis aranyos. :)
Én is úgy gondolom egyébként, hogy ha nő a többi, azok majd igazítják a fogsort. Tudod, sok felnőttnek is igazodnak a fogai a bölcsesség fogak növésekor!
Köszönöm szépen a válaszokat, picit megnyugtattatok.
Furdal is a lelkiismeretem, hogy ilyenekkel foglalkozom, merthát ez legyen a legnagyobb baja a Kislányomnak egész életében, csak mégis zavar, mert olyan kis szép Kislány, és nem szeretném, ha emiatt csúfolnának majd a későbbiekben.
Szia!
Az én kisfiam felső első kettő foga között van egy nyári szünet, de nekem tetszik :)tök cuki :D 10 hónapos.
A nagyobbik kisfiamnak gyönyörű zárt tejfogai voltak. Csodaszépek, szünetek nélkül. Most, hogy cserélődnek a fogai, az új fogak nagyon csálék. Hihetetlen kuszaság van a kicsi szájában :)
A fogorvos annyit mondott, hogy fogszabályzóval megoldható. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!