A kislányok fülébe a fülbevalót mikor szokták belerakatni? Már a kórházba vagy csak később?
Figyelt kérdés
2009. jan. 25. 12:45
1/9 anonim válasza:
1 honapos volt az unokám mikor a doktornö kiszurta a fülét.
2/9 anonim válasza:
Szia. Mivel mi később kaptuk a fülbevalót, így a kórházban nem tudtuk berakatni. A védőnő azt javasolta, hogy ha már így alakult 4 hónapos koráig várjunk. Így mi akkor rakattuk be, amikor elmúlt 4 hónapos.
Üdv
3/9 A kérdező kommentje:
jobb a kórházba berakatni neki, nem?
2009. jan. 25. 13:41
4/9 anonim válasza:
Mi a kórházban berakattuk. Ott lehetett venni neki való picike aranyfülbevalót és be is tették. Mivel a kórházon kívül már nincs meg a baba sterilitása ezért legkorábban csak négy hónapos korban szabad berakatni. Nekünk ezt mondták a kórházban és a védőnő is később.
5/9 anonim válasza:
Jobb.En is ott tetettem,szuletese masodik napjan.
6/9 anonim válasza:
Mikor a lanyom kicsi volt a vedono tanacsolta hogy az elso 4 hetben rakassau be a fulbevalot. Ugyanis az elso 4 het vegeig papirvekony a kicsi fule (meg nem vastagszik) es akkor nem annyira fajdalmas neki es hamarabb gyogyul.
7/9 anonim válasza:
Én is mindkétszer a kórházban rakattam be a lányaimnak. Ott azt mondták, hogy jobb szúratni, mint lövetni, mert a hirtelen csattanás megijeszti a babákat. Az a pici szúrás pedig nem fáj annyira.Egy perccel azután, hogy a fülbevalót betették, már hozták is a picit és nagy csodálkozásomra nem is sírt.
8/9 anonim válasza:
Szia!
Nekünk a kórházban raktál be, és nem bántuk meg! Hazajöttünk kellett egy kis alkoholal és tetran krémmel kenegetni és nagyon gyönyörű lett.
üdv.8 hós baba anyukája
9/9 anonim válasza:
A kórházban tették be az én lányomnak is, a hazajövetel napjának reggelén. Meg sem érezte! :)
Amúgy ott a legjobb berakatni, igen. (az okokat már előttem leírták)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!