Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miben célszerű hazavinni a...

Miben célszerű hazavinni a kórházból a babát? Hordozóban vagy gyerekülésben? Mi az EU követelménye ezzel kapcsolatban? Első pocis vagyok és sajna erről még nem tudok semmit

Figyelt kérdés
2009. jan. 25. 01:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ne vesszetek ezen össze sztem!

Kötelező a hordozó, a beköthető mózes nem tudom, h szabályos-e. Kresz szerint a hordozó az. Viszont csak pólyában nem viheted a kicsit, azért megdádáz a rendőr bácsi. ;) És nem is biztonságos.

2009. jan. 25. 18:22
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönjük a válaszokat!

Sokat segítettetek!

Ne veszekedjetek!Nem éri meg!

Gondoljatok magatokra és a babátokra!A feszültséget Ő is érzi!

2009. jan. 25. 18:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Én nem vitáznék, de látod h nem hagynak békén.

ui.: a pólyás :)

2009. jan. 25. 20:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Ne hari,Kedves "pólyás" válaszoló,de ha mindenki félre értette,akkor a megfogalmazásodban van a hiba...a hordozóban,pólyában számomra is azt jelenti,h ebben a 2-ben.De a hordozóban,vagy pólyában,esetleg a hordozóban,illetve pólyában,teljesen egyértelmű.Nem csesztetni akarlak,csak a véleményemet írtam le.És ne hülyézd le azt a kismamát,akinek valóban egész egyszerűen fogalma sincs, hogyan mennek ezek a dolgok,és itt kér segítséget nála tapasztaltabbaktól. 2 gyerekes anyuka
2009. jan. 25. 20:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ne foglalkozz a vita részével, csak a konkrét válaszokkal.

Majd ha megszületik a picid, úgyis rá fogsz jönni, hogy tök mindegy mit és hogyan csinálsz, az úgyis rossz lesz valakinek! :DDD Akkor fogod csak igazán megtudni, milyenek is a nők valójában :)

Boldog babavárást, könnyű szülést kívánok és kitartást az első hetekhez!

(08:21-es)

2009. jan. 25. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!