Vinnétek babátokat sisak nélkül biciklizni (gyerekülésben)?
Az a plusz tizenvhány kg hátul alaposan megváltoztatja az egyensúlyt, aztán meglát vmi érdekeset, hirtelen arra fordul, te meg zottty. Vagy csak vmi barom arra jár.
Én nem viszem sisak nélkül.
Indulás előtt van, hogy 5 percig nézegetjük a sisakot, elmesélem ezerszer, mi van rajta, csavargathatja az állítható részét.
Fiam simán felveszi, ha nem venné, azt hiszem, nem vinném. De már annyira szereti a bicajozást, hogy nem kell tukmálni Talán mutogatnám neki a többieket, akik így suhannak.
Közben tényleg sok gyereket látok sisak nélkül. (még olyat is akit nem kötöttek be,nagyobbak. Biztos nem ugranak ki, de egy esés benne lehet)
Ne vidd sisak nélkül, ahogy autóban gyerekülés nélkül sem SOHA!!
én aztán nem vagyok egy parázós anyuka, 2 hetes korától viszem hordozókendőben mindenhova, akárhol megszoptatom, bevonatoztuk a fél országot,
de sisak nélkül nem vinném biciklin, akármikor jöhet valami barom, aki felborít
persze, hogy nem szereti a sisakot, a sapkát se szeretik,, meg a kesztyűt se, de te meg az anyja vagy, és szerencsére szuperül rá lehet csatolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!