Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől zöld a kakija az 5 hós...

Mitől zöld a kakija az 5 hós kislányomnak?

Figyelt kérdés

Elkezdtük a hozzátáplálást Sinlaccal,az orvosunk tanácsára,mert egyre többször kelt éjszaka.

Kevertem hozzá barackot,egy kis meggyet.Kb 80-100 ml evett meg belőle.Kakija sűrű,büdi és nagyon zöld színű.

Mitől lehet?

2010. dec. 26. 08:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt!Rohantam vele az orvoshoz!Azt mondta emésztési probléma és el fog múlni.2 hét alatt tényleg rendeződött!De azért 2 ünnep között szerintem hívd fel a dokitokat és említsd meg neki.Így Te is megnyugszol:)!További szép ünnepet!
2010. dec. 26. 08:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi még csak anyatejesek vagyunk teljesen 4 hósak de a védőnőnk azt mondta ha zöld és nyálkás a kakija túlette magát, de hozzátáplált babára nem tudom hogy igaz e gondolom ott más a helyzet.
2010. dec. 26. 18:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,én arra gondoltam lehet,hogy nem bírja a kis gyomra a sinlacot!Más tejpépet nem merek kipróbálni,mert amikor tejterméket ettem kicsattogót.
2010. dec. 27. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!