Kapott babátok értelmetlen, felesleges dolgot karácsonyra?
Kedves Kérdező, gondoltam, hogy nem te pontozol le minket (én vagyok a tegnapi "kötekedő" :-)).
Az a probléma, hogy néhányan a szövegértéssel eléggé hadilábon állnak :-)
szia! 11 hósom kapott egy zenélő, rendőrautó formájú ormótlan bilit, amiről már az első este sikeresen leesett és beverte a száját, mert olyan ormótlan, hogy ülni sem tud rajta rendesen, és egy csomó műanyag, büdös gumiszagú afrikai állatot (megjegyzem, a hazai állatokat sem ismeri még:)), amely csomagolásán írja világosan, hogy 3 éves kor alatt nem adható (valszeg azért, mert nem túl környezetbarát). Kedveskedni akartak a nagyszülők, de ez valahogyan most nem teljesen jött össze:S
A párom azóta rinyál, hogy dugjam el ezeket a „kedvességeket” a gyerek és az ő szeme elől...
Szia!
Az én kisfiam nem kapott semmi olyat amivel ne tudna eljátszani! Tudja a család már hogy milyen játéka van aki meg nem az pedig pénzt adott hogy vegyünk majd mi neki!
Igen az Apjatol :D
Masfel eves es taviranyitos autot vett neki. En mar direkt a ferjem nelkul elmentem es vasaroltam neki koranak megfelelo jatekokat mivel tudtam,hogy ha megyunk ajandekot venni egyutt a ferjemnek biztos valami nagy gyereknek valot fog venni neki. Igy is lett...
Ja baratoktol meg csokit kapott :S meg kapott egy kutyas mammuszt ami kb 4-5 eves koraban lesz ra jo.
ferjemnek helyett ferjem...bocsi almos vagyok :(
Az igazsag amugy,hogy a parom egy nagyon szegeny csaladba nott fel es szerintem most probalja `kielni`magat. Vagyis megvalositani azt amibol O gyerek koraban nem reszesult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!