Mit csináljak ha a babám úgy eszik mint egy kismalac?

Én is erre tippelek.
Adj neki kevesebbet, többször (kevesebb idő teljen el két etetés között)!

szia! az én 3 hónapos babámnál is ez a helyzet :)
totál kivagyok tőle, mert előfordul, hogy kaja után 2-3 órával is bukik, cipelni kell fel-alá, mert sok levegőt nyel. vagy 3 féle cumisüveget kipróbáltam már, még több etetőcumit, na és a többször kevesebbet formát is. ez utóbbinak az lett a vége, hogy félig emésztett kaját kaptam a nyakamba, ő meg sírt és összeszorította a száját... napokig próbálkoztunk ezzel, aztán visszaállt a régi "rend".
de próbáld meg te is, hátha bejön! vagy ha valami más lesz a megoldás, légyszi írd meg nekem, mert sokat segítenél! :) köszi!

szia! 4. vagyok. remélem jobb lesz :)
bár... amikor még szopizott, de nem volt elég a tej, kiskanállal próbáltam oda adni amit le tudtam fejni mikor aludt. akkor még a cumit sem ismerte, hát még az üveget. annyira habzsolt, hogy majdem lenyelte a kanalat, aztán meg kiverte a kezemből. :)
lehet az én babám azért ilyen, mert az első hónapban csak annyit tudott szopni, ami épp elég volt, de nem hízott. azóta meg tápi. úgy van vele, hogy ami bennt van, az a biztos :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!