Országgyűlés elfogadta az új gyes törényt. Tudtok részletet? Egy oldalon olvastam hogy aki idén gyes mellett dolgozik akkor március 31. -ig kap haladékot. Mármint akkor pénzt is?
Figyelt kérdés
Egy oldalon olvastam hogy aki idén gyes mellett dolgozik akkor március 31.-ig kap haladékot. Mármint akkor pénzt is ? Kicsit rosszul érint hogy elveszik ezt a kis pénzt. Romániába most hozták be hogy amelyik kisgyermekes anyuka hamarabb megy vissza dolgozni, azt nagyobb összeggel támogatják. Én sem értem hogy miért nem látják be azt hogy ha valaki hamarabb visszamegy dolgozni akkor hamarabb fizet adót is, minthogy otthon üljön és "tartsa a markát" a pénzért ( remélem tudjátok kikre gondolok )2010. dec. 23. 21:48
11/11 A kérdező kommentje:
és akkor az hogy van,-nem egy esetet tudok - hogy anyuka otthon csücsül és a gyerek meg jár bölcsibe. akkor ez hogy van ? és ha papíron leigazoltatok magamnak 6 órás munkát és a gyerek jár bölcsibe akkor az ér ? a tb-ből nézik hogy hány órát dolgozik anyuka vagy igazolás kell ?
2010. dec. 25. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!