Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az egyik barátnőm kislánya...

Az egyik barátnőm kislánya sajnos elég fejletlen kisbaba, vagy talán csak lustácska, nem is tudom, milyen kifejezést használjak rá. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Pár nap múlva 9 hónapos lesz, de teljesen olyan, mint ha csak 4-5 hónapos lenne. Ha pl. háton fekszik a szülei franciaágyán, nem csinál semmit, nem akar se forogni, se kúszni-mászni, semmit.

Ha az etetőszékében ül pl. és mutatnak neki egy játékot, új tárgyat, van hogy nem is nagyon reagál rá, nem igazán érdekli semmi, és alig mozog.

A tekintete, arckifejezése normális, néha mosolyog is, ezzel nincs gond.

Ez még normális, vagy kéne aggódniuk?

2010. dec. 23. 20:25
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

képzeljétek, az utóbbi 2,5-3 hétben bámulatos fejlődésen ment át a kislány!!

nem győztem ma álmélkodni! :)

3 hete nem igazán lepett meg, szinte semmit nem változott, a mai nap viszont kellemes meglepetés volt!

már könnyedén felhúzódzkodik a kiságyában, járókában, és elé sok időt tölt álldogálással, persze még kapaszkodva. 25-én múlt 10 hónapos. szóval hamarosan elindul szerintem.

egyre érdeklődőbb, "beszédesebb".

szóval kár volt aggódnom. még jó, hogy nem szóltam. :)

amúgy kiderült, havonta látja a védőnő.

2011. febr. 3. 23:29
 22/22 A kérdező kommentje:

és most már kúszik-mászik is. :)

kérdeztem, hogy foglalkoztak vele pluszban, hogy ennyit változott, de azt mondta a barátnőm, hogy nem, magától érzett rá a dolgokra.

2011. febr. 3. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!