Hol tudnék "kelj fel jancsit" venni?

Akkor Kazincbarcikán van egy kinai bolt nagyon jó hely és játékok is vannak néz szét ott.Barcikán ott van ahol a DM ezt csak azért írom,mert hátha neten jobban megtalálod ha DM-re keresel ha meg van az 2-3butikra van a kínai.
Sajószentpéteri vagyok csak a pontos címet nem tudom

Én nemrég sok játékboltot jártam végig, sehol sem volt. Kivétel: Tesco.
Egyébként a kisfiamat kb ennyi idősen kezdték el érdekelni az inkább zörgősebb, műanyag játékok. Pl. fisher price formabedobós csiga. Most 9 hónapos, a formákat még most sem dobja be, de imádja kocogtatni, pakolni a formákat!
A műanyag kislabda is jó. Kb 1-2 hónap múlva már vissza is gurítja neked!

de lehet, hogy már 2 nap alatt nem szállítják ki. Én ilyet a Brendonban láttam még, nekünk zebrás van.
Javaslok még nagymáretű belül zörgős puhakönyvet (jobban nem tudom körülírni), és még egy szavazat a labdára.

A Goods Marketben épp tegnap láttam jó áron noname keljfeljancsit, Diósgyőrben. Talán a belvárosiban is van, a színházzal szemben. Játékboltokban is kapható márkás (Simba), pl a Miskolc Plázában vagy a Brendonban.
Valamin az Auchanben vettem gombnyomásra zenélő-világító kutyát, ami gurul, és egy egész doboz csörgőt (8 db egyben, nagyon olcsón).

Én Euro-s boltba vettem 290ft-ért
szerintem mindenhol vannak ilyen boltok

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!