Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős koruktól alszanak...

Mennyi idős koruktól alszanak el önállóan a babák?

Figyelt kérdés
A kisfiam 6 hós és evés után az ölemben eldajkálom majd mikor elaludt beteszem a kiságyába.Csakhogy egyre nehezebb már 8 kiló.Hogyan szoktathatom rá az önálló alvásra?
2009. jan. 23. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sok baba egy-másfél éves koráig nem tud önállóan elaludni. A nagyobbik fiam is másfél éves korától aludt el a saját ágyában, a kisebbik 9 hós és ő a szopin alszik el.
2009. jan. 23. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
fogalmam sincs, az én fiam 8 hónapos, én is ringatom, de nem is forszírozom az egyedül alvást. ha majd neki az kell, biztosan jelez. időpont erre tuti, hogy nincs, amikor majd neki az kell.
2009. jan. 23. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém az első naptól egyedül alszik el. Beteszem a kiságyába, ő még nézelődik kicsit beszélget a plüss állatkához ami a kiságya felett van és egyszercsak elalszik. Nem mondom persze nálunk is volt párszor még 1-2 hónapos korában, hogy mászkáltam vele a lakásban fél órát, de erről leszokott már szerencsére. Most 4 hónapos.
2009. jan. 23. 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
erre meg kell "tanítani" a babákat. berakod a kiságyba,ha sír megsimogatod,de ahogy befejezi hagyd ott. Nem egyszerű,de pár nap alatt megtanulja.Az én kislányom 4 hónapos,de ő nem bírna elaludni ha ringatom. Ki kell alakítaniuk az önmegnyugtatást.
2009. jan. 23. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Ez nehéz. Az én babám néha elalszik egyedül, de az ritka, mert mindig van valami baj. Először fájt a hasa, aztán jön a foga. Szóval én sem nagyon erőltetem az egyedül alvást egyelőre. 9 hónapos, és a cicin alszik el. De ha ölben van, akkor nem tud elaludni, azt nem szereti, se azt, ha átölelem, és úgy aludnánk. Néha nem kell neki a cici, akkor beteszem a kiságyba, és kapcsolok neki meditációs zenét. Néha bejön, néha nem. Akkor marad a cici. Majd akkor fogom erőltetni jobban, ha el akarom választani.
2009. jan. 23. 22:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

én csak éjjel szoktam "magára hagyni". akkor egyedül alszik vissza kaja után. azért ott ülök egy ideig a szobában és ha sír, megsimizem a buksiját. ekkor megnyugszik.

3 hónapos és sajnos nem tudom szoptatni, viszont nekem (és szerintem neki is) annyira hiányzik az a közelség, meghittség, amit a szopi adott, hogy este inkább ringatom, ölben van. nekem is meg kell tanulnom hagyni őt elaludni magától, de még nem vagyok felkészülve :)

2009. jan. 23. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!