Aki tápszert ad a babájának mindig ugyanannyit ad, napszaktól függetlenül, vagy különböző adagokat?
5 hetes a babám, és evés után rögtön elkezd sírni, lehet még éhes?120-at eszik napi 5x,6x,7x, vagy 8x,változó.
Előre is köszi a válaszokat!
Ugyanannyit, de 5 hetes babának tökéletes a 120!
Attól függ mennyi időnként eteted, és általában betartattam vele a 3-4 órát, de ez neki jól ment.
De szerintem 120 nál több nem igen kell neki, próbáld azt hogy a 4 adagnyit mikor kiméred a 120 vízbe, nem csapod le tök simára, és úgy laktatósabb neki!
Az én lányom 12 hetes, most eszik 133 ml-t (120 víz+tápszer), de azt sem mindig eszi meg. Néha csak a 100 kell neki. Eddig kb 2,5-3 óránként evett, most előfordul, h több v kevesebb idő múlva lesz éhes. Gyanítom, h volt egy növekedési hullám (amikor álandóan éhes volt, és mindig megette a 133 ml-t), most pedig visszaáll(t).
Ha evés után sír, valószínű, h inkább csak a hasa fáj. Próbáld meg kivárni a 3 órát, mert kell, h ürüljön a kis gyomra. Utána etesd, próbáld kevesebbel, és ha éhesnek találod, akkor adj neki még, mert az is lehet, h nagyon megterheli a gyomrát a 120.
Előfordulhat, h csak túl mohó, befalja a kajcsit, és megfájdul a pocija.
Ha azt tapasztalod, h a hasa fáj, próbálj adni neki Infacolt, Espumisant, Gripe Watert, ... vmit, ami segíthet.
Nekünk nem vált be semmi, csak az idő segített (mára szinte teljesen elmúlt).
Ja, és mi a MAM Ultivent cumisüveget használjuk a kezdetektől, mert az kólika ellenes (arról nem is beszélve, h teljesen szét lehet szerelni, így könnyebb kitakarítani).
Sajnos, csak találgatni lehet, h miért sír a picid, próbálkozz, talán beválik vmi!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!