15 hónapos kisfiam 2. napja hányt éjjel, valamint 2x volt hasmenéses pelus. Nappal semmi.2 napja már semmi ételt nem tudok megetetni vele. Mit tudnék vele csinálni?
Figyelt kérdés
Csak teát iszik. A kedve ugyanolyan jó mint máskor. A háziorvosunk most szabadságon van, ügyeletre még nem mentem vele. Viszont ha ma éjjel is hányik, akkor szerintem elmegyek. Dedalonetta kúpot adtam neki. Ez a nem evés kicsit aggaszt.2010. dec. 21. 20:14
1/1 anonim válasza:
ha nem eszik nem baj.azt ne eröltesd.de az jó ha iszik.mert nem szárad ki.mi már párszor voltunk ilyenbe.sőt mi korházba is voltunk.ott is azt mondták nem baj ha nem eszik.nem kivánja.a folyadék a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!