2-3 év körüli fiatoknak milyen a fütyijén a bőr? Mennyire lehet felhúzni?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérés de nem tennétek fel képet?
Úgy látom hogy az én kisfiamnak le van tapadva.
2010. dec. 21. 18:56
1/7 anonim válasza:
Nekünk 1 éves korára teljesen feljön,2 hós kora óta húzogattuk neki.
2/7 anonim válasza:
A fiamnak is feljön teljesen.
4 hónapos kora óta húzogattuk neki.
Képet szerintem ne is kérj, kisgyerekek nemi szervéről, mert letiltanak, még vizsgálatot is indíthatnak.
3/7 anonim válasza:
Bocs az off-ért. Miért nem a gyerekorvost kéred meg, hogy nézze meg. Ő biztos tudja.
4/7 anonim válasza:
2.5 éves,teljesen feljön(fájdalom nélkül,mrá ő is meg tudja csinálni magának).1.5 éves koráig nem húzogattam neki,azóta rendszeresen,fokozatosan csináltam.
5/7 anonim válasza:
Szerintem senki nem fog a kisfia fütyijéről képet feltenni. Legalábbis én nem tennék ha lenne gyerekem.
6/7 anonim válasza:
Jééézus, ilyen kérés hogy jutott az eszedbe??? Képet kérsz kisfiúk fütyijéről? Olyan bűncselekményt követ el az ember, aki csinálna ilyet, ami több évig tartó szabadságvesztéssel büntetendő!!! Nem hiszem el, hogy erre nem gondoltál!!!
7/7 A kérdező kommentje:
Erre nem gonoltam bocsánat!
Régebben azt mondta a doktornő hogy jó így neki. De nem igazán beteges a fiam aztán mostanában nem voltunk. De majd ha nem lesz ez a beteges időszak elviszem és megmutatom. Azért köszi a válaszokaT.
2010. dec. 22. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!