Miért jobb az, ha párolom a babának a zöldséget, gyümölcsöt, húst stb, mint, ha főzném/sütném?
Figyelt kérdés
2009. jan. 23. 16:12
1/2 anonim válasza:
Mert ha kevés zsiradékon párolod megőrzi a vitamintartalmát,még ha vízben főzöd nem.
2/2 anonim válasza:
Jobb ha nem is párolod zsíradékban hanem csak gözölöd az előbb említettek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!