11 hetes babám éjjel 3 óránként eszik! Miért?
Figyelt kérdés
Eddig végig aludta az éjszakát.Ezért furcsa ez nekem.Nem sir csak nézelödik és jelzi hogy éhes.Amúgy szoptatom. Ezt már három napja csinálja.Nem gond szivesen adok neki csak nem tudom mi ez a változás.Szerintetek igy is marad?2009. jan. 23. 15:21
1/3 anonim 

válasza:

Én nagyon remélem, hogy nem, mivel az én babám is 3hónapos, és ő is most kezdte el, hogy nem akar aludni. Bizzunk benne, hogy hamar jobb belátásra birnak. Tudom, ezzel a hozzászolással rajtad nem segitettem.
2/3 anonim 

válasza:

szia,az en babam is 4napja kezdte o is 3honapos...lehet,hogy novekedesi ugrasa van..nappkozben is soskat eszik...pedig regen ataludtuk az ejszakat..
3/3 anonim 

válasza:

Lehet, hogy novekedesi ugras miatt tobb kajcsira van szuksege, azert ebred fel. Kesobb pedig a foga is mocoroghat, nekunk 3 honapos korul kezdodott a fogzasi mizeria, de csak 6 hosan bujt ki az also 2 fog. Ugyhogy ha nincs melege, nem fazik, nem faj a pocakja, akkor en ezekre tippelek. Sajna a fogzasos ebredes eltart eleg sokaig, a kisfiam 8 hos es ejszaka 3-szor ebred, pedig 3 honapos koraig o is ataludta nagyjabol az ejszakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!