2 hetes a leanykam, hogyan kell aludnia? (hason, oldalt, haton)?
Nem tudom hogyan hagyjam aludni. Haton nem szeretem ha alszik, mert neha vissza-vissza jon egy kis tejcsi, s felek, hogy visszacsuszik s megfullad. Hason pedig azert nem akarom, hogy aludjon, mert allitolag igy kovetkezik be a legtobb bolcsohalal... A korhazban is oldalt aludt, szeret igy aludni, van, hogy 6 oran at elvan igy, am epp ma olvastam egy konyvben, hogy hason jo ha alszanak...
Most teljesen... I'm confused... Nem tudom mi a helyes...
Tudom, hogy kicsit hulyenek tunok ezzel a fulladassal, meg bolcsohalallal, de annyira feltem :-S
Tudnatok tanacsot adni? Hagyjam tovabb oldalt aludni? Vagy szoktassam at a hason alvasra? :-S
A lányom háton aludt a kezdetektől. Hason utált lenni.
Ki kell próbálni.
Azt is tudni kell hogy a hasonfekvés csak egy a sok ok közül ami a bölcsőhalált okozza
további okok: sapka, játék az ágyban, nagyon meleg szoba, koraszülött baba, szivbeteg baba, a fiúk esélyesebbek, és az utolsó a hasonfekvés az inkább a fulladás miatt de még mindig könnyebben kijut a bukott tej mint hanyatt. A pocaknak is jobb..
Próbálgasd készithetsz neki elfordulásgátlót törülközőből. Hátha összekucorodva jobban alszik majd.
Szia!
Szerintem oldalt fektesd a babádat egyszer az egyik oldalon,aztán a másikon.Hasra csakis akkor ha mellette vagy és csak nappal.Én is így csinálom.
Minden elalvaskor masik oldalan van. Szoval cserelem az oldalakat...
Annyira felek ettol a hason alvastol... De neha fogom ugy is altatni, s olyankor majd mindig lesem :)
Koszonom nagyon szepen, hogy leirtatok tapasztalataitokat, szokasaitokat!
Én soha nem altattam hason. Legtöbbször az oldalára fektettem, és cserélgettem úgy, mint Te. Nagyon sokat bukott, mikor lefektettem, folyt belőle a tejcsi. (ezért is). De ha a hátára fektettem, akkor ő maga fordult az oldalára.
Jól csinálod, ne izgulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!