1 hónapos babának "kötelező" minden szopizás után aludnia?
Az enyém 4 óránként eszik - próbáltam 3 óránként, de nem kellett neki a cici, védőnő szerint is jobb, ha 4 óránként szopizik - napjában 6-7x, éjjel is felkel, ilyenkor szinte még jobb is az "étvágya".Viszont napközben ha összesen 6 óra hosszát alszik ( mindezt két részletben ), akkor sokat mondok.Estefele alszik el jó mélyen, napközben pedig nagyonis éber.
Ez normális dolog?
Nekem is szinte állandóan fent volt napközben. 5 percekre elszundított szopizás után a karomban, de ahogy letettem, ébredt fel egyből. Éjszaka mindig jól aludt, felkelt 2x szopizni, de utána rögtön vissza is aludt, nem kellett szórakoztatni soha, meg járkálni vele éjjel.
Jó lett volna, ha napközben is alszik, mert emiatt sokat sírt, de azért éjjel kialudta magát mindig.
Nekem is hasfájós volt, 3 hónapos volt, mikor elkezdtem már normális kajákat is enni, és szoktattam a változatos dolgokhoz. Addig meg kb. csak rizs-krumpli-hús. :(
"Addig meg kb. csak rizs-krumpli-hús."
Ezt a babára érted vagy magadra?
Normális, 4-6 héttől többet vannak ébren, ha nagyon elfárad úgy is elalszik.
Nálunk is így volt, 1 hónapos koráig, mint a bunda, azóta sokat van fent. Az a szerencse, hogy éjszaka alszik, bár nekem az is nagy szó, ah egyhuzamban lenyom 3 órát. Éjszaka is még 3-szor eszik és most lesz csak 8 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!