Arianna orrszívó nektek is besszippantja a babátok orrcimpáját?
Figyelt kérdés
Bekapcsolom, és nem tudom az orrnyílásba tenni mert beszippantja az orrcimpát. Sajna a porszívónk ereje nem állítható 1400 W. De elvileg jó hozzá, így múködnie kellene.2009. jan. 23. 14:15
1/4 anonim 

válasza:

Akkor vegyél másikat. Nem a porszívó miatt van. Sajna kidobtam a mi orrszívónk dobozát, de gyógyszertárban vettük, egy vöröses hajú kisbaba tarja az orrszívót a doboz fedlapján. Jól működik. Remélem a tied nem ilyen:)
2/4 anonim 

válasza:

1. válaszoló! Akkor Neked is Arianna van.
Most néztem meg a mi dobozunkat, vörös kisfiú tartja, nekünk is Arianna van. Bár lehet, több típus létezik, de ez nekünk kivállóan működik.
3/4 anonim 

válasza:

Jajaj:) Nekünk sosem történt ilyen. Szerintem vegyél másikat, nem hiszem, hogy a porszívó miatt lenne. Mi az összes teljesítményen kipróbáltuk (kísérletező szellemű szülők vagyunk), de nem történt ilyesmi. Lehet, hogy az orrszívó nem kompatibilis a babóddal:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Azért használjuk, mert sok fikuszt kiszed, és most ez a lényeg, a többi másodlagos. A pesztonka jó ha csak egyszer-egyszer kell, de ha nagyon beteg nem ér semmit.
És most eléggé náthás. :(
Judy
2009. jan. 24. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!