Használ valaki szívószálas itatót? Mi a véleményetek erről?
Kisfiam 9 hónapos, eddig tomme tippe acive sippert használtunk, de kipróbáltuk a szívószálat, és azzal sokkal többet iszik, viszont a poharat meg mindenáron ő akarja fogni, illetve rázni!
Ha tudtok más jó szívószálas itatót, ajánlhattok!
Jó szívószál-tisztítási ötleteket is várok!
Nekünk Nuby kulacsunk van, amit a Müllerben vettem 1000 Ft-ért. Van a dm-ben is, ott nem tudom, mennyibe kerül. Egyébként a dm-ben lehet hozzá kapni 429 ft-ért tisztító szettet. Ebben van egy olyan vékony kefe, ami belefér a szívószálba, van benne két szívószál, egy szelep, és egy szívószál hosszabbítás (ami ugye az üvegben van bent). Nagyon szeretjük, mert egyáltalán nem csöpög.
Nekünk hasonló van, én az avon katalógusból rendeltem, Arnie kulacs volt a neve, ha jól emlékszem.
Lehet venni szívószáltisztítót, hasonló, mint az üvegmosó kefe, csak nagyon vékony. Nem tudom hol kapható, mert mi is ajándékba kaptuk.
Szia!
Mi is szívószálast használunk,mert másból nem tud inni, a lányom!Vagyis pohárból igen,de nem mennyiséget!
Nekünk Brendonos Canpol van!Meg van a nuby is (én spárban vettem), de nekem az néha csöpögött!Többet használjuk a Canpol-osat!
Nekünk van ilyen amit belinkeltél és a kisfiam nem tud belőle inni,sőt kipróbáltam én is és baromi nehéz szívni! Szóval én nem ajánlom!
Azóta vettem neki a dm-ben egy másik fajtát abból mindenféle nehézség nélkül iszik!
Szia! Nálunk nagyon bevált a szívószálas itató, vizet csak abból iszik a kislányom. Én is a Brendonban vettem egyet, 690 Ft volt, azt hiszem, az is Canpol, de nincs fent olyan a honlapjukon. Egy ismerősöm pont ugyanolyat az Auchan-ben vett, de valamivel drágább volt. Egyáltalán nem folyik, jól be lehet zárni. Kb. ilyen, amit vettem:
Én csak vizet adok belőle a kislányomnak, pont azért, mert a szívószálat nem lehet belülről kimosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!