Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használ valaki szívószálas...

Használ valaki szívószálas itatót? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

[link]

Kisfiam 9 hónapos, eddig tomme tippe acive sippert használtunk, de kipróbáltuk a szívószálat, és azzal sokkal többet iszik, viszont a poharat meg mindenáron ő akarja fogni, illetve rázni!

Ha tudtok más jó szívószálas itatót, ajánlhattok!

Jó szívószál-tisztítási ötleteket is várok!

2010. dec. 21. 09:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekünk Nuby kulacsunk van, amit a Müllerben vettem 1000 Ft-ért. Van a dm-ben is, ott nem tudom, mennyibe kerül. Egyébként a dm-ben lehet hozzá kapni 429 ft-ért tisztító szettet. Ebben van egy olyan vékony kefe, ami belefér a szívószálba, van benne két szívószál, egy szelep, és egy szívószál hosszabbítás (ami ugye az üvegben van bent). Nagyon szeretjük, mert egyáltalán nem csöpög.

[link]

2010. dec. 21. 09:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
2010. dec. 21. 10:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekünk hasonló van, én az avon katalógusból rendeltem, Arnie kulacs volt a neve, ha jól emlékszem.

Lehet venni szívószáltisztítót, hasonló, mint az üvegmosó kefe, csak nagyon vékony. Nem tudom hol kapható, mert mi is ajándékba kaptuk.

2010. dec. 21. 10:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is szívószálast használunk,mert másból nem tud inni, a lányom!Vagyis pohárból igen,de nem mennyiséget!

Nekünk Brendonos Canpol van!Meg van a nuby is (én spárban vettem), de nekem az néha csöpögött!Többet használjuk a Canpol-osat!

2010. dec. 21. 10:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekünk van ilyen amit belinkeltél és a kisfiam nem tud belőle inni,sőt kipróbáltam én is és baromi nehéz szívni! Szóval én nem ajánlom!

Azóta vettem neki a dm-ben egy másik fajtát abból mindenféle nehézség nélkül iszik!

2010. dec. 21. 11:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nálunk nagyon bevált a szívószálas itató, vizet csak abból iszik a kislányom. Én is a Brendonban vettem egyet, 690 Ft volt, azt hiszem, az is Canpol, de nincs fent olyan a honlapjukon. Egy ismerősöm pont ugyanolyat az Auchan-ben vett, de valamivel drágább volt. Egyáltalán nem folyik, jól be lehet zárni. Kb. ilyen, amit vettem:

[link]

Én csak vizet adok belőle a kislányomnak, pont azért, mert a szívószálat nem lehet belülről kimosni.

2010. dec. 27. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!