Mi a véleményetek, tapasztalatotok a kunert vip babakocsiról?
Figyelt kérdés
Nézelődök babakocsik terén és nem igazán tudom eldönteni melyik lenne a jobb, most ez tetszik.2010. dec. 21. 09:10
11/14 anonim válasza:
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Én is olyat vettem, mint amit belinkelt valaki. Színben is uaz. Megbántam, hogy megvettem! Nagy batár, nehéz irányítani! A hordozó nem csatlakoztatható, max. csak úgy belerakod a kocsiba. Tényleg ne vedd meg addig, míg nem tologattad a boltban, nem nézted meg közelebbről. Én is csak a neten böngésztem, megtetszett, (árban is), de már le is cseréltük!
12/14 anonim válasza:
a lépcsőzésnél ugy gondoltam h van pl. bolt ahová lépcsön kell bemenni,vagy utcán lépcsö,stb...
13/14 anonim válasza:
10.11-es vagyok. nincs hordozó, az nem jár hozzá, az plusz talán 12ezer Ft. hordozót mio külön vettünk lábzsákosat a neten 8ezerért anno. viszont a mózes nagyon jó, jól védi igy a babakocsiban a babát.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen válaszaitokat!!Ezek után inkább még átgondolom ezt a kérdést,és először is elmegyek egy baba boltba és kipróbálom őket.Neten keresztül nagyon tetszett a kocsi,de persze ha nem praktikus akkor csalódhat benne az ember.
2010. dec. 21. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!