Mi a véleményetek, tapasztalatotok a kunert vip babakocsiról?
Figyelt kérdés
Nézelődök babakocsik terén és nem igazán tudom eldönteni melyik lenne a jobb, most ez tetszik.2010. dec. 21. 09:10
1/14 anonim válasza:
A legnagyobb bajom az lenne vele, hogy nem bolygósítható a kereke. Tehát két kézzel kell tolnod, lenyomni a tolókart, és úgy abba az irányba rakni, ahová menni akarsz vele, tehát nem tudsz vele szépen egyszerűen kanyarodni (nekem a vasággyal együtt 50 kilómmal biztos nem lenne egyszerű).
2/14 anonim válasza:
szép valoban,de nagy és nehezen irányitható és nehéz kocsi ha pl lépcsöznöd kell akárhol...
3/14 poci-maci válasza:
Szia nekem nem volt vele problémám nagyon szerettük!
Amúgy szerintem nem nehéz át fordulni vele mert rugós mindkét oldalról rugós a kereke és felár ellenében lehet bolygós kereket kérni előre!
4/14 A kérdező kommentje:
Igen valóban én is a fix kerekek miatt aggódom,bár lépcsőznöm nem kell annyit,mert liftes házban lakunk.Emelgetnem sem kell majd ,mert tömegközlekedésre nem igazán való szerintem.De olyan jó masszívnak tűnik és kényelmesnek,emiatt tetszett meg.Meghát ezekre az utakra ilyen kerék való...
2010. dec. 21. 09:31
5/14 anonim válasza:
A lényeg szerintem: menj el egy boltba, és tologass egy pár kocsit. Hamar rá fogsz jönni, hogy kell a bolygós kerék neked, vagy sem. Én próbálkoztam a boltban egy ilyen "batárral", de esélytelen volt, hogy én azt rendesen tudjam tolni. Páromnak persze ment, de hát ő ritkábban tolja a babakocsit, javarészt nekem kell, hogy kényelmes legyen. Ezért nálunk csak olyan jöhetett számításba, amit könnyen tudok irányítani.
Szóval a lényeg: a próba!
6/14 anonim válasza:
Szia!Mi most vettünk ilyen kocsit,előtte bolygós kerekű volt,azt nem szerettem,mindig fixálva volt!A kunert sokkal jobb,és szerintem könnyebb vele közlekedni!Mi nagyon szeretjük!
7/14 A kérdező kommentje:
Igazad van addig nyilván nem lehet dönteni amíg ki nem próbáltuk.Az zavar,hogy például ezt a fajta kocsit sem látom sehol boltban (legalábbis felénk ),jó lenne ha látná az ember élőben nem csak képen.
2010. dec. 21. 09:51
8/14 anonim válasza:
nekünk ilyen van. nagy,tágas, igaz hogy éppencsak befér a kocsiba. bár tény hogy nem bolygós, de én azt nem szeretem, olyan kocsi is van, de za csak lóti futinak lesz majd tavasszal. a kunert abban is jó hogy most pl. a hóban nagyon jól lehetett tolni a nagy fix kerekeivel. árban is jó, a tartozékokkal: mózes, esővédő, szunyogháló, téliesíthető, sportkocsivá alakítható. mi szeptemberben 36ezerért vettük. eddig még mindenki megdicsérte, s a mi pénztárcánknak ez tökéletesen megfelel.
9/14 A kérdező kommentje:
És hordozótok is van hozzá?Kíváncsi lennék hogy lehet rácsatlakoztatni.
2010. dec. 21. 10:21
10/14 anonim válasza:
Ha nem kell lépcsőznöd, és tömegközlekedned vele, valamint nagy a kocsitok csomagtartója, akkor nagyon jó. Mi nagyon szeretjük, de csak családiházas övezetbe ajánlanám, különben kínszenvedés lesz vele a közlekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!