9 hónapos babát hogy lehet taxival szállítani?
Nekünk nincs ülésünk mert nincs kocsink....ha elmegyek taxival vásárolni a gyerekemmel,vigyem az ülést ha lenne??és mit csinálok vele mig vásárolok?itt nincs a taxistársaságoknál ülés.
aki irta a buszos példát,megértem őt is,és nem kell lehurrogni őt,és "jókat" kívánni neki.
Egyébként itt a vonatkozó Kresz szabály:
"... a taxi gépkocsi vezetőjének, ha taxi üzemmódban utast szállít... tájékoztatni kell a biztonsági övek kötelező használatáról."
Tehát taxiban is KÖTELEZŐ A BIZTONSÁGI ÖV!!!! [link]
És mit írtam? NEM KÍVÁNOM, hogy akkor történjen balesetük!!! Olvass!!!
És a kérdező is írta, hogy biztosítanak gyerekülést a taxitársaságok, csak szólni kell nekik. Te megkérdezted már, hogy van-e nekik, vagy csak úgy írtad, hogy nincs.
Egyébként le merném fogadni, hogy van erre vonatkozó szabályozás, és a taxitársaság nem is működhet gyerekülés biztosítása nélkül, ha az utas kéri. Nem néztem utána, de biztos így van.
Bocsika, de egyszerűen nem tudok elmenni emellett a dolog mellett...
Én nem értem, hogy mi ez a nagy felháborodás az ellen, hogy a taxiban is be kellene kötni a gyereket gyerekülésbe vagy hordozóba.
A nyakamat teszem rá, hogy ha feltennék egy olyan kérdést, hogy mit szóltok ahhoz, hogy ha én esetleg beülök a gyerekkel úgy a kocsiba, hogy csak az ölemben ül, és nem használok gyerekülést, sem hordozót, állítom, hogy szétszednének, megölnének a szavaikkal itt az anyukák, bezzeg most könnyen rámondják, hogy peeeersze, taxizzál csak nyugodtan gyerekülés nélkül.
Most őszintén: ki érti itt az anyukákat, mert én nagyon nem!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!