Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapos babát hogy lehet...

9 hónapos babát hogy lehet taxival szállítani?

Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 09:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a taxi megrendelésekor mondanod kell, hogy babát szeretnél vinni magaddal, és olyan kocsit küldenek. Nem lehet a baba az öledben!
2010. dec. 21. 09:09
 2/17 poci-maci ***** válasza:
100%
Az attól függ hogy van e gyermek biztonsági ülésetek mert akkor mindegy milyen kocsit küldenek be lehet kötni a kocsi hátsó ülésére! De ha nincs akkor ezt a taxi társaságtól kell megkérdezned!
2010. dec. 21. 09:13
 3/17 anonim ***** válasza:
36%
A taxisnak nincs ülése,pl. nekem sincs,mert nincs autónk,és ölben utazott a fiam...nem tudod máshogy vinni.
2010. dec. 21. 09:13
 4/17 anonim ***** válasza:
Bocsi, de én így nem ülnék be taxiba, az tuti. Olyan balesetveszélyes, hogy nem igaz... a taxis által megtett kilóméterek nem jelentenek életbiztosítást.
2010. dec. 21. 09:15
 5/17 anonim ***** válasza:
26%

Taxiban nem kötelező az autós ülés, bekötni sem vagy köteles magad. A gyerek ülhet melletted vagy az öledben.

Ez olyan mintha busszal mennél! Buszra viszed a gyerek ülést, bekötöd a gyereket vagy az öledben ül!?

2010. dec. 21. 09:20
 6/17 A kérdező kommentje:
orvoshoz mennénk, nincs segítségem. babakocsival nem tudunk menni. van ülés, vinni is fogom, de 10 kg a babám, plusz a cuccok és az ülés. ha lenne a taxiban, máris könnyebb lenne.
2010. dec. 21. 09:24
 7/17 anonim ***** válasza:
Normális taxitársaság biztosít gyerekülést. Úgy azért biztonságosabb.
2010. dec. 21. 09:25
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Okés, a buszra nem viszed magaddal.

De ha beülsz egy taxiba, akkor nem csatolod be magad, csak azért, mert nem kötelező??? Pláne a gyereket viszed az öledben? És ha pont akkor áll fejre az autó? Nem csak a taxis lehet hülye, elég, ha valaki más vezet pont akkor barom módjára, és okoz valamilyen balesetet, amikor te ott vagy a taxiban a babával.

Én biztos, hogy a taxitársaságtól való autó megrendelésekor mondanám, hogy olyan autót biztosítsanak, amiben van gyerekülés. Millió taxitársaság van, hát biztosan akad legalább egy, akinek van egy gyerekülése, amit beraknak az autóba. És máris nem kell magaddal cipelned, csak a gyerkőcöt vinned.

2010. dec. 21. 09:40
 9/17 anonim ***** válasza:
26%
9.20 -as!!! ott a pont ! pontosan ugy van ahogy irod! mi sokat járunk taxival a babámmal mert egyedül vagyok vele és nem mindenhová tudunk elmenni babakocsival! egyszerüen fogom az ölembe és kész hiszen valoban nem vihetek magammal gyerekülést is!
2010. dec. 21. 11:54
 10/17 anonim ***** válasza:
ja!! amikor még kicsi volt bébihordozoban menbtünk ugyanugy taxival. utolsó voltam
2010. dec. 21. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!