Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha megbetegedne a babátok...

Ha megbetegedne a babátok karácsonyra, lemondanátok a családi összejövetelt?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy nálunk ez lesz sajnos, már a férjemnek és nekem is fáj a torkunk, kisfiam is kezd szörcsögni. Szenteste anyósomékhoz mennénk, ott lenne az egész család, de így le kellene mondanunk, hiszen ellenkező esetben mi is elvárnánk, hogy betegen ne jöjjenek hozzánk. Csak úgy sajnálom, már tavaly sem tudtunk együtt karácsonyozni, pedig én azt szeretem, ha együtt van mindenki olyankor. Ti mit tennétek?
2010. dec. 21. 08:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
hát nálunk múlthét szerdán kezdődött lázzal, aztán a láz elmúlt, cserébe náthás és köhög. karácsonyra miskolcra mennénk sopronból....utoljára húsvétkor volt együtt a család. de ht betegen utaztatni a kislnyoamt (2 éves)....nem tudom. remélem, még a 2 nap ami hátravan, javulást hoz. :((
2010. dec. 21. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!