Mit lehet adni a 3hónapos babáknak? Tápszeres, de csak a tápszert kaphatja még?
Figyelt kérdés
Gondolok gyümölcslére meg egyebekre... Légyszi írjatok.2009. jan. 23. 13:44
1/4 anonim válasza:
Syia!
Szerintem egyenlőre elég még csak a tápszer.A hozzátáplálást 4hós kortól kell megkezdeni.Lassan.Legalább is,én így csináltam!
Üdv neked!
2/4 anonim válasza:
Szerintem is még csak a tápszer. Az én babám jövöhéten lesz 3 hós, de nem kezdem még el a hozzátáplálást.
Leghamarabb 4 hós korában .Igaz vannak akik büszkék arra, hogy már 2 hónaposan megtömte töltöttkáposztával, de csak a babának árt vele. És lehet, hogy nem most hanem később jön rajta. (ételallergia, gyomorfekély stb.)
Még éretlen az emésztőrendszere.
3/4 anonim válasza:
Helló! Szerintem is ráérsz még ezzel, de ha látod rajta, hogy mikor asztalnál ültök és melletted van kiváncsi megkóstoltathatod vele...legalábbis én így csináltam. Ez persze nem vált rendzeressé.
Üdv. egy háromgyerekes anyuka
4/4 anonim válasza:
4 hós kortól is először csak tejpépet 4 és fél hónapos volt a Kislányom mikor elkezdtem a barackot stököt, répát krumpit. Most még semmit se adj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!