Mit csináljak, hogy 3 hós babám redői (nyakán, lábán) ne büdösödjenek be?
Figyelt kérdés
Belemennek a szöszök, a hintőpor, meg a fürdetőkrém, és kicsit büdi. Kitörölgetem, de akkor meg bepirosodik. Más is van így?2010. dec. 20. 18:53
1/11 Tinker Bell válasza:
Akkor hintőporozd be, amikor már száraz, akkor nem büdösödik be.
2/11 anonim válasza:
Nálunk is így volt, de a hónaalja redőibe volt ilyen büdi fehér valami.Gyakran törölgettem, alaposan mostam mindig, és elmúlt.Már pár hónapja ennek,és azóta minden oké:)
3/11 anonim válasza:
nincs túl meleg ahol vagytok, nincs túlöltöztetve? 20 foknál, body rugi nem kéne büdösödni....
4/11 Adnil25 válasza:
Minden fürdés után csont szárazra töröld. Esetleg nap közben is megtörölheted nedves pelussal és utána megint szárazra.
5/11 anonim válasza:
Lehet hogy melege is van, nem kell túlöltöztetni. Hintőpor jól elkenve, és kb minden pelusozásnál töröld ki neki
6/11 anonim válasza:
Szia! A mi babánk nagyon duci volt, rengeteg hurkával. Minden fürdés előtt olajjal kitörőltem a hajlatokat, majd fürdés után miután megtörőlted a babát jól hintőporozd be. Ez után nem lehet büdi. Csak arra figyelj, hogy ne maradjon picit se vizes a hajlatokban.
7/11 anonim válasza:
Én nem használtam hintőport csak olajjal töröltem ki a hajlatokat. Így nem volt büdi :)
8/11 anonim válasza:
elso 3 honapban volt igy, majd elmult, nem tom mitol...
9/11 anonim válasza:
Nekünk az olaj vált be, de egyébként tényleg elmúlik pár hónap után :)
10/11 A kérdező kommentje:
Melege biztos nincs, mert body+rugi van rajta, és 21 fok körüli a hőmérséklet. A válaszok alapján arra gyanakszom, hogy nem törlöm ki rendesen, mielőtt behintőporoznám?! De ha meg napközben, "csak úgy" kitörölgetem, akkor meg kipirosodik.
2010. dec. 21. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!