Tűzfolt lenne? A nyakán hátul, alul?
Figyelt kérdés
Egy nagy piros folt születése óta a nyakán(ahol vége a hajának) , ismerősöm szerint tűzfolt.
Szerintetek?ELmúlik?
2011. máj. 24. 19:41
1/9 anonim válasza:
Nagymamámnak is volt, anyumnak is van, és nekem is - nem múlt el egyikőnknek sem. Kisfiamnak is volt, de neki már nem látszik, 20 hónapos lesz. Hogy ez mitől függ (mármint hogy megmarad-e vagy sem örök életre), a jó ég tudja...
2/9 anonim válasza:
Az én lányomnak kicsit feljebb van ilyen vörös folt. Kérdeztem róla a gyerekorvost, azt mondta, hogy 1 éves kora körül (esetleg kicsit később) el fog múlni, és állítólag 90 éves kor után ismét előjöhet :)
3/9 anonim válasza:
A lányomnak a homlokán, a szemöldökök találkozásánál van egy V alakú folt, gólyacsípésnek hívják állítólag. :-) Pici korában elég erősen látszott, aztán sokat halványult. Most öt éves, nem tudom, idegeneknek feltűnik-e, de én látom, sőt, ha mérges, sír, vagy futásban, játékban kipirul, akkor felerősödik a színe.
4/9 anonim válasza:
Nekem is volt, már teljesen elmúlt.
Kislányomnak is van, és volt a szemén, és az orrnyergen.
Nekem már a szüléskor külön megmutatta a doki és hogy elmúlik kb 1 éves korára.
most 8 hós a lányom a nyakán még látszik de a szeméröl és az orráról telejsen eltünt, ha nagyon visít az orrán látni még.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
Ismerősöm mondta hogy a férjének van, születése óta és nem,,múlt el.
2011. máj. 24. 20:03
6/9 anonim válasza:
Nem tudtam hogy ez azert ennyire gyakori. Lanyomnak is pont ott van ahol a te gyerekednek, hatul a nyakan ahol a haj vegzodik, kicsit a haj alatt is, en rakerdeztem a dokit, nem mondott semmit rola csak hogy lanyanak is pont ilyen van, neki sem mult el (10 eves), az en lanyom 3 eves lessz,nem ugy nez ki hogy elmulna.
7/9 anonim válasza:
Az én kislányomnak a homlokán és az orrán van, tűzfoltnak, gólyacsípésnek is hívják. Két éves lesz, sokat halványodott már neki, de még mindig látszódik. Nekem azt mondták az orvosok, hogy felszívódik, eltűnik.
8/9 anonim válasza:
Szia.Én kisfiamnak a bal alkarján van több kisebb méretű tűzfolt,nől a bőrével együtt.Most 23 hós,de nem halványodott neki.Nekünk ezt mondta a gyerekorvos szó szerint"két fajta tűzfolt van,az egyik elmúlik a másik nem":)))))
9/9 anonim válasza:
Az én gyerekemnek is pont ott van, ahol írtad. Most másfél éves, már kevésbé látszódik, de még megvan elég nagy foltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!