Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hós babám szájából miért...

4 hós babám szájából miért ömlik a nyál?

Figyelt kérdés
A fogai nem jöhetnek még, csak hónapok múlva, akkor ez azt jelenti, hogy hónapokig ömleni fog a szájacskájából a nyál? Ja, és mindent, de mindent a szájába vesz, és rág.
2010. dec. 20. 17:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért ne jöhetne a foga? Az én babám pont 5 hónapos volt mikor kibújt az első foga, 2 hétre rá a második. De kérdésedre a válasz, igen hónapokig folyni fog a nyála.
2010. dec. 20. 17:32
 2/8 anonim ***** válasza:
egyrészt akár már jöhetne is, másrészt nekünk is az volt, hogy jó másfél hónappal azelött már elkezdett dőlni a szájából a nyál, hogy az első fogáttörés megtörtént.
2010. dec. 20. 17:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Kisfiamnak 2,5 hónaposan kezdett el ömleni a nyál a szájából. Állandóan előkét kellett ráadnom, különben csurom nyál volt a ruhája.

És hogy elkeserítselek: 9 hónaposan jöttek ki az első fogai. :( Addig hol intenzíven, hol kevésbé ment a nyálömlés.

2010. dec. 20. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:
3 hónaposan kezdődött a "nyálömlés", és 6 hósan jöttek a fogai. 3 hónapon keresztül naponta többször cseréltem előkét a nyál miatt........de nem így lesz a többi fogaknál, csak a legelsőknél nyálaznak nagyon
2010. dec. 20. 18:26
 5/8 anonim ***** válasza:
kisfiamnál 3 hónaposan kezdődött a nyálzás, 8 hónaposan ( 4 napja) jött ki az első foga. de lehet, hogy nemsoká előbújik neki
2010. dec. 20. 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:

kislanyom 1 het mulva 5 honapos, kb 1 honapja folyik a nyala, ugyanugy eloket kotok a nyakaba. teljesen normalis. szerintem olyan edi:D

es az is okes ha mindent a szajaba visz, hiszen igy ismer meg dolgokat!

2010. dec. 20. 20:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Tényleg jöhetnek a fogacskái is akár. Fiamnak 2 hónaposan kezdődött a nyáladzás, és 4 hósan már kint volt az első fog... Most 7,5 hós tegnap vettem neki észre h kint van a 6. fog is, ezt nem előzte meg nyálzás.
2010. dec. 20. 20:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Fiam is 3hònaposan kezdet nyàlazni, aznap amikor betöltötte a 4hònapot kijött az elsö foga, 2hètre rà a màsodik. Nem baj ha mindent a szàjàba vesz, hagy harapdàljon. :-)
2010. dec. 31. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!