Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyibe kerül egy hónapban a...

Mennyibe kerül egy hónapban a tápszer?

Figyelt kérdés
Szerencsére tudom szoptatni a gyermekemet (4 hónapos), de érdekel, hogy kb. mennyibe kerül havonta a tápszer?
2010. dec. 20. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Ebben a korban, amekkora a te babád, elég húzós. Kb. 3 napig elég egy doboz tápszer és egy doboz (legalábbis abból amit mi ettünk) akciósan 2500 Ft. Szóval kb. 25.000 Ft ment el erre havonta gyerekenként akkoriban. Nálunk 3 egykorú gyerek van, így 75.000 Ft-ba került havonta a gyerekek élelmezése 3-4 hós korukban.
2010. dec. 20. 16:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez függ a tápszer márkától is, az én babáim pl. Beba-t kaptak (Sajnos nem nagyon volt tejem, így mindig kellett pótolni) Egy doboz receptre 2000 Ft körül volt, ez nem egészen 1 hétig volt elég. Tehát 8000-10000 Ft-ba volt kb. havonta a tápszer. Most már nagy, és csak reggel-este kap tápszert, de most se sokkal kevesebb, mert a 1700 Ft-os dobozban annyira kevés van, hogy reggel-este kap 180 ml-t, és így sem elég 1 hétig egy doboz.
2010. dec. 20. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Utánagondoltam, és az első időkben, amikor még csak tejet/tápszert evett a baba, egy doboz kb. 4,5 napig volt elég, tehát akkor jóval több fogyott egy hónapban az 5 doboznál... Huh, már 1 éve volt,nem emlékszem rá pontosan (csak arra, hogy folyton futottunk a recepteket íratni)
2010. dec. 20. 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, mekkora a babád, és mennyit eszik, na meg hogy milyen tápból.

Mi 2 hósan kezdtünk kiegészíteni, aztán 3 hótól csak tápos volt, 10,000,- ft volt/hó. Most 9 hós, már csak 2*240 ml-t esztik tápot, így csak 5,000,- ft. Eleinte Baba-t evett, az a legdrágább majdnem, most a legolcsóbb Mildibét eszi.

2010. dec. 20. 16:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. dec. 20. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!