Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 30 éves korotok előtt vagy...

30 éves korotok előtt vagy után vállalnátok/vállaltátok az első gyermeketeket?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 16:03
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
33%
Én azt hittem,hogy csak 28-30 évesen szülök először. De 19 évesen már terhes voltam saját akaratomból.
2010. dec. 20. 16:52
 22/41 anonim ***** válasza:
28 évesen szültem. Áprilisban leszek 30, januárban állunk neki a kistesónak, tehát ha szerencsénk van, nem leszek 31, mire megszületik. Rá 1-2 évre bevállaljuk a 3. babát is. Most vagyok utolsó éves az egyetemen, így adódott. Nem akartam választani, hogy baba, vagy egyetem. Mindkettőt bevállaltuk:)
2010. dec. 20. 16:53
 23/41 anonim ***** válasza:

Én 26 évesen szültem a lányom ő már 1 éves!Én mindenképp szeretném a 30. szülinapom előttt,vagy max a környékén a kistesót!De szerintem 2 gyermekünk lesz!Vagyis eddig az a terv, bár azt hiszem a második szülés után még fogok kívánni egy harmadikat,de észérvek szerint 2 gyerkőcöt tervezünk!

Én 2012 elején szeretném szülni!

Bár most nyelvizsgáztam (nem volt ez sem könnyű, segítség nélkül) a kisasszony 1. szülinapján!És ha sikerül akkor kezdhetem az egyetemet szeptemberben!Tuti fáradt leszek,de muszáj,mert ugyan van két főiskolai diplomám,de sokkal jobb lesz a besorolás ha legalább az egyikből egyetemi lesz!És csak másfél év suli,szóval pont végzek vele,mire 3 éves lesz!Ha sikerül,akkor a kistesó csak 1 év munka után jöhet!Ha viszont valamennyire rendeződnének az anyagi dolgaink akkor ez borul és a szülésig tanulok csak,majd legalább fél évet halasztanom kellene!De nem bánnám! :)

Mindent meg lehet oldani,csak nagyon ki tud merülni egy anyuka!De az előtte szóló egyik válaszolónak is igaza van,ez babafüggő,és segítség függő!

mi a lányunkat kéőbbre terveztük, (egészségügyi okokból),de a lehetetlen sikerült!első nem védekezős hónapban összejött,csak az orvosok nem hitték el! :)

2010. dec. 20. 17:17
 24/41 anonim ***** válasza:
27 évesen szültem az elsöt, sok babát tervezünk, meglátjuk mikor jönnek...
2010. dec. 20. 17:55
 25/41 anonim ***** válasza:
első fiamat 20 évesen születem,a másodikat 37 évesen,most 39 vagyok,és egy percig se bántam meg,hogy bevállaltam a másodikat.apa szeretne még,de én már nem.a doki azt mondta 30 éves koráig jó ha megszüli az ember az első babáját,utána már kb mindegy.amikor 37 évesen elmentem a dokihoz hogy gyereket szeretnék,meg se lepődött,megvizsgált,és semmi bajt nem látott ami gond lehetne,a terhességem sokall könnyebb volt,és második babához már óriási a türelmem is,viszont nagy előnye van annak is,ha fiatal anyukája van az embernek 19 éves fiam nagyon örül ennek.
2010. dec. 20. 18:15
 26/41 anonim ***** válasza:
Az elsőt 29 évesen, a másodikat 32 évesen. Harmadik tervben van 35 körül. De ezt még meglátjuk :). Azt bánom, hogy nem fiatalabban szültem, így viszont 29 éves koromra megkaptam azt a kinevezést, amire vágytam, és még gyerek is lett mellé :). Én sem tudtam volna tanulni gyerek mellett. Örülök, ha munka után is van energiám fára mászni. Éjszaka meg egy sort sem bírok már elolvasni a fáradtságtól. Tanulni végkép nem tudnék!
2010. dec. 20. 18:29
 27/41 anonim ***** válasza:
33%

21. szülinapom után 6 nappal született meg a lányom.

Most 14 hónapos.

Szeretnék még egyet, de nem most, pár év múlva.

2010. dec. 20. 19:35
 28/41 anonim ***** válasza:
28 éves és 8 napos voltam,amikor született a kisbabánk.Én úgy érzem,hogy erre az időre értem meg az anyaságra!
2010. dec. 20. 20:03
 29/41 anonim ***** válasza:
25 évesen szültem az ikre kisfiaimat.
2010. dec. 20. 20:20
 30/41 Brigitta04 ***** válasza:
35 vagyok kisfiam 6 hónapos.Igazábol sosem volt kitüzött cél,hogy akkor meg akkor akarok babát igy hozta az élet:)
2010. dec. 20. 20:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!