30 éves korotok előtt vagy után vállalnátok/vállaltátok az első gyermeketeket?
Én 26 évesen szültem a lányom ő már 1 éves!Én mindenképp szeretném a 30. szülinapom előttt,vagy max a környékén a kistesót!De szerintem 2 gyermekünk lesz!Vagyis eddig az a terv, bár azt hiszem a második szülés után még fogok kívánni egy harmadikat,de észérvek szerint 2 gyerkőcöt tervezünk!
Én 2012 elején szeretném szülni!
Bár most nyelvizsgáztam (nem volt ez sem könnyű, segítség nélkül) a kisasszony 1. szülinapján!És ha sikerül akkor kezdhetem az egyetemet szeptemberben!Tuti fáradt leszek,de muszáj,mert ugyan van két főiskolai diplomám,de sokkal jobb lesz a besorolás ha legalább az egyikből egyetemi lesz!És csak másfél év suli,szóval pont végzek vele,mire 3 éves lesz!Ha sikerül,akkor a kistesó csak 1 év munka után jöhet!Ha viszont valamennyire rendeződnének az anyagi dolgaink akkor ez borul és a szülésig tanulok csak,majd legalább fél évet halasztanom kellene!De nem bánnám! :)
Mindent meg lehet oldani,csak nagyon ki tud merülni egy anyuka!De az előtte szóló egyik válaszolónak is igaza van,ez babafüggő,és segítség függő!
mi a lányunkat kéőbbre terveztük, (egészségügyi okokból),de a lehetetlen sikerült!első nem védekezős hónapban összejött,csak az orvosok nem hitték el! :)
21. szülinapom után 6 nappal született meg a lányom.
Most 14 hónapos.
Szeretnék még egyet, de nem most, pár év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!