Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 30 éves korotok előtt vagy...

30 éves korotok előtt vagy után vállalnátok/vállaltátok az első gyermeketeket?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 16:03
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

Szerintem senki nem azt a kort fogja leírni, amit elképzelt...

25 éves egyetemista kismama vagyok...sosem voltam nagy gyerek párti, 30 előtt el sem tudtam volna képzelni. De megismertem Őt, és ez megváltoztatott. Pedig ő sem könyörgött gyerekért. Csak tudtuk, hogy végre megtaláltuk egymást. Tőle akarom a babát, soha előtte senkivel nem éreztem így. Szerintem a legtöbb anyuka akkor lesz az, ha megtalálja végre hozzá azt a valakit. De, ha egy éve kérdezel meg, nem ezt válaszolom:)

2010. dec. 20. 16:27
 12/41 anonim ***** válasza:

Szia!

Kisfiam mikor megszületett egy hónapra rá lettem 27éves. most 1,5 éves és most tervezzük a kistestvért neki. Majd kiderül hány éves leszek amikor megszületik.

2010. dec. 20. 16:28
 13/41 anonim ***** válasza:
Az első babámat 29 évesen szültem, a másodikat pont a 30. születésnapom előtt egy héttel. :)
 14/41 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta az orvosom, hogy az első mindenképp 30 éves korom előtt legyen. Mivel elég korán kezdtük a gyerekvállalást így a második is 30 alatt lesz. Harmadik baba meg nem is biztos, hogy lesz.

35 felett biztos szétaggódnám magam, hogy hibás, elöregedett petesejtből lesz-e a baba :S Én így jobbnak látom az egészet.

15/41 anonim ***** válasza:

16:28 voltam.

Elolvasva a válaszokat természetesen nem akarás kérdése, hogy ki mikor szül, illetve nem csak azé. Kell a megfelelő pár aki nem biztos, hogy 30 év alatt betoppan az életünkbe, na meg ott van az is, hogy nehéz összehozni valamiért.

Én kifejezetten szerencsés vagyok azért is alakult így.

Egyetem alatt szültem a kisfiam és befejeztem, de nem volt könnyű.

2010. dec. 20. 16:31
 16/41 anonim ***** válasza:
27 , 29, es 32 evesen szerettem volna, egyetem utan. Ebbol annyi valosult meg, hogy egyetem utan. Ugyanis keson talaltunk egymasra, igy 32, 37 eves lett belole. ?Igy 3. mar nem lesz. :-( Nagyon nehezen viseltem a 2. terhesseget.
2010. dec. 20. 16:38
 17/41 anonim ***** válasza:
Még épp 30 előtt szültem két hónappal, de tervezünk még párat. :-)
2010. dec. 20. 16:39
 18/41 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

nálunk a családban van aki 19 évesen szülte az első babát és egyáltalán nem bánta meg, szereti h ilyen fiatal anyuka,de van aki 39 évesen vállalta csak be a picit.Arra hivatkozott h először legyen meg egy biztos anyagi háttér,és csak utána jöhet a baba. Elég eltérő mindkét vélemény...

2010. dec. 20. 16:40
 19/41 anonim ***** válasza:
32 évesen szültem az elsőt és úgy tűnik, egyetlent, bőven a főiskola után.
2010. dec. 20. 16:41
 20/41 anonim ***** válasza:
21 évesen akartam szülni, 29,5 évesen sikerült az első, majd rá 21 hónapra a következőt.
2010. dec. 20. 16:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!