Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős kortol, , kell" a...

Mennyi idős kortol, , kell" a gyerekre ráhagyni a hisztit?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
amikor hisztizni kezd.
2010. dec. 20. 11:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem kor, hanem inkább helyzet függő.
2010. dec. 20. 11:21
 3/6 anonim ***** válasza:
nem miden esetben a rá hagyás az eredményes.Én 3,4 féle módszert kombinálta,az elterelést,a vicces megnyugtatást,rá hagyást,és volt hogy rá kellett csapnom,mert veszély fenyegette.ha az ember megismeri a gyerekét akkor tudja hogy mikor melyik módszer fog beválni.de nem kor függő,persze sokan mondják egy 4 hónapos gyerekre hogy hisztis,hát szerintem az nem.én úgy gondolom 1 év felé és után van ez a korszak és ilyenkor többé kevésbé eredményes tud lenni az ember,de csak ha következetes marad.
2010. dec. 20. 11:42
 4/6 anonim ***** válasza:
43%
A lányaim 6 hósak. Az egyik bizony hisztis. Már 4 hós kora óta. Most, hogy a kompban tud ülni, ha akar valamit, és nem kapja meg, akkor toporzékol a lábával és kapálózik. Ilyenkor beszélek hozzá, vagy elterelem a figyelmét. Eddig még ezek beváltak. De volt már hogy ráhagytam, mert nem győztem odaszaladgálni hozzá és abbahagyta.
2010. dec. 20. 12:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat4
2010. dec. 20. 12:11
 6/6 anonim ***** válasza:

sztem ez változó. sztem akkor, amikor már egyértelmű, hogy azért hisztizik hogy a határait feszegesse. ez nyilván nem 6 hósan van először. de mindenkinál máskor kezdődik, vanakinél másfél évesen, van akinél 3 évesen...az anya ismeri legjobban a gyerekét. az enyém kb. 20 hósan kezdte ezt a fajta hisztit, de én ha lehet elterelem a figyelmét valahogy a mai napig. ha nem, csak akkor hagyom hisztizni.

2 éves lesz most csütörtökön a kislányom

2010. dec. 20. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!