Anyukák, nektek is ritkább lett szülés után a hajatok? A gyógyszerész azt mondta, hogy más soha nem lesz a régi.
Már 22 hónapos a lányom, de 3 hónapos kora óta küszködök a hajammal. Mikor 3 hós volt, nagyon ritka lett főleg elől, de vitaminnal helyrehoztam,de most is hol ritkább hol megdúsul de nem olyan mint régen. Azóta is hol Revalidot, Dm-es hajtabit szedek kisebb nagyobb szünetekkel, de szinte semmi hatás.
Vékony szálú nagyon göndör hajam van.
Szülés után, szoptatás alatt és szoptatás befejezése után még egy fél évig teljesen normális, hogy nagy mennyiségben hullik a haj. Amúgy az az egyik legrosszabb, amit tehetsz, ha összefogod. Mert töri a gumi vagy a csatt, húzódnak a hajhagymák. Persze megértem, hogy összefogod, mert babád van. Én is mindig összefogva hordom.
Ne aggódj, rendbe fog jönni. Amúgy lehet, hogy nem ártana elmenni egy laborba, hogy nézzék meg esetleg nincs-e valami gyulladás a szervezetedben, vagy nincs-e vashiányod.
Voltál mostanában fodrásznál? Mert ő jobban megtudja mondani, mint egy gyógyszerész, hogy mi a helyzet.
Anno én is megvoltam ijedve, hogy nagyon hullik a hajam, de ő nyugtatott meg, hogy semmi extra, ez majd szépen helyre áll, és nem is hullik olyan rettenetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!