Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan töltitek a szilvesztert...

Hogyan töltitek a szilvesztert? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Mi minden évben ugyanott egy óriási bulit csaptunk a barátainkkal szilveszterkor még a lányunk születése előtt. Ilyenkor eléggé leszoktunk részegedni..

Idén a párom ugyanott szeretné tölteni a szilvesztert, szeretné ha én is mennék, de nekem nincs kedvem. Azt tanácsolta, hogy aludjon a nagyinál a kislányunk.

Szóval most úgy áll a helyzet, hogy én maradok itthon a babával ő meg a barátainkkal fogja megünnepelni az újévet. Nagyon rosszul esik, de ő szeretne kikapcsolódni és nem érti, hogy én miért nem tartok vele. Szerintetek??

2010. dec. 19. 23:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szia! Hát igen, ez a buli dolog nálunk is "probléma"...:) Egy éves lesz a babánk januárban, és az az igazság, hogy ő sem aludt még soha máshol nélkülünk, és én is kicsinek tartom hozzá. Ő is szopizik még, és bár átalussza az éjszakát, de szerintem nagyon megijedne, hogyha mondjuk felébredne éjszaka (az új hely miatt), és nem engem lát először. Egyszer már voltunk bulizni 9 hós korában, de az az igazság, hogy én nem igazán tudtam elengedni magam, mert nem ihattam (cumisüvegből csak a vizet fogadja el, így a lefejéses dolog kilőve...), és hiányzott is a kislányom. :)Én mondtam a páromnak, hogy menjen csak nyugodtan, érezze jól magát (esküszöm, nem zavarna, megérteném, mégiscsak szilveszter van, neki is jár a kikapcsolódás), de ő semmiképp nem akar nélkülem menni. Látom rajta, hogy szívesen bulizna, de hajthatatlan. :) Azt mondja, majd jövőre együtt, mert ha nem vagyok ott, akkor meg ő érezné rosszul magát, és ez ellenkező esetben tuti velem is így lenne... Szóval úgy vagyunk vele, hogy ezt az évet kibírjuk, legalább elmondhatjuk, hogy volt egy olyan szilveszterünk is, amit baromi egészségesen töltöttünk marha izgalmas szilveszteri adásokat bambulva. :))) Majd jövőre bepótoljuk az ideit is. ;))
2010. dec. 20. 09:13
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem utolsónál a pont, hiába mennél el, nem tudnád elengedni magad. Te most már anyuka vagy, és valószínűleg eltelik még 1-2 év, amíg újra önfeledten töltesz egy-egy éjszakát bulizással. Valószínűleg semmi baja nem lenne a babádnak, ha nem töltenéd otthon a szilvesztert, ez most inkább belőled fakad, kezdesz igazi ANYA lenni. :-) Nálunk 4 hónapos a baba, szopizik még éjszaka, de ha nem tenné, akkor sem mennénk sehova, a férjem meg nélkülem/nélkülünk tuti nem, szerintem mi fenn sem tudunk majd maradni éjfélig, amióta baba van, max este 10, és már ki is dőlünk.... :-D
2010. dec. 20. 10:17
 13/20 anonim ***** válasza:

Aki azt írja hogy lazíts és menj el, meg fejj előre tejet....hát szerintem nem értenek téged hogy miért is nem akarsz elmenni....nem annyiból áll a dolog hogy a kérdező nem tud lazítani hanem egyszerűen most ez a természetes hogy nem lepasszolom a pár hós babát nagyinak és megyek denszingelni mert én laza anyuka vagyok, hanem az hogy egy kisbabát nem szívesen hagy otthon az ember lefejt tejjel hogy majd valaki megitatja.... :))

Nem tudom de én babám pl. annyira imádott szopizni eleinte hogy nem is volt hajlandó máshogy elaludni, megnyugodni. Éjjel ha felkelt, egyszerűen szüksége volt az édesanyjára, azutóbbi a mai napig is így van (5 hónapos). Nem olyan egyszerű ez hogy csak lepasszintom egy cucli tejjel....pedig enyém ismeri és imádja a nagyszüleit, mindennapi vendégek vagyunk anyuméknál és pl. vásárolni otthagyjuk náluk 1-2-3 órára, de éjjel, az más. Pláne egy buli miatt......pedig imádtam bulizni és fogok is ha eljön az ideje de most még nem jött el.

Úgyis körülötte járnának a gondolataid...meg is értem. Amúgy én írtam azt is hogy mi csak elmegyünk babával és koccintunk meg dumcsizunk aztán jövünk haza ls majd jövőre bulizunk.

2010. dec. 20. 13:34
 14/20 anonim ***** válasza:

Pontosan értjük, hogy mit ír a kérdező és azért, mert mi azt írjuk menjen nyugodtan, még akármilyen hihetetlen, de mi is ANYÁK vagyunk!

Az meg, hogy "majd megitatja valaki" kicsit túlzás , mert nem az utcán hagyná, hanem a nagymamánál, aki gondolom szereti és vigyázna rá! Ha a kérdező nem akar , ne menjen , ez az Ő döntése és én azt is megértem ha nincs kedve elmenni!

2010. dec. 20. 14:17
 15/20 anonim ***** válasza:

Oké, bocsi akkor átfogalmazom: azt vettem ki a kérdező soraiból hogy nem az a fajta aki lepasszintja éjszakára hogy megitassa valaki más rajta kívül. (most ez lehet a nagymama, keresztszülő, bárki - nem ezen van a hangsúly, nekem is mint írtam imádják anyukámék a picimet de NEKI, a babának szüksége van RÁM éjszaka, és lehet hogy a kérdező babájának is, ha nem voltak még külön együtt éjjel soha)

De nem vagyunk egyformák, azzal sincs feltétlenül ba ha valaki elmenne bulizni, csak én úgy láttam egyből hogy a kérdező nem akar alapból elmenni, mert ő speciel nem hagyná ott éjjelre a babáját a nagyszülőknél.

2010. dec. 20. 14:21
 16/20 anonim ***** válasza:
Ok, de a kérdező valószínű bizonytalan, mert különben nem írná ki, hogy:" SZERINTETEK?", nem kérdezné meg a véleményeket! Nekünk - a másik tábornak- is szól a kérdés, és mi akik biztatjuk CSAK VÁLASZOLTUNK!
2010. dec. 20. 15:09
 17/20 anonim ***** válasza:
Ja és nálam a Bárki az nem a nagymama, mert bárkire soha nem hagynám a gyerekem, de a nagymamára minden gond nélkül ha úgy adódna! Én nem megyek szilveszterezni, de ha olyan program adódna, vagy a férjem szeretné ha elmennénk, én mennék és a gyerek tudom, hogy jó helyen lenne a mamájánál.
2010. dec. 20. 15:13
 18/20 anonim ***** válasza:

bocsi én úgy értettem a kérdést, hogy mit szólunk a pasi hozzáállásához, nem pedig úgy hogy elmenjen-e szerintünk :)

de lehet félreértelmeztem.

2010. dec. 20. 15:13
 19/20 anonim ***** válasza:
én pedig úgy értettem a bárkit (de már le is írtam) hogy bárki az ÉDESANYÁN kívül. de nem akarok vitázni csak frankón elbeszélük egymás mellett :)))
2010. dec. 20. 15:14
 20/20 A kérdező kommentje:

A kérdés lehet nem volt egyértelmű, bocsánat :) Szóval én arra gondoltam, hogy az normális-e, hogy a párom elmegy nélkülem a barátaihoz szilveszterezni.

De egyébként mindenki válasza hasznos volt és nem bánom, hogy a másik szemszögből is megközelítettétek a dolgot.

2010. dec. 21. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!